Dijeta 04. ožujka 2014.

Kružni trening za 'buđenje' mišića

Brin-Uspr
1/7
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kandidatkinja zdravog mršavljenja Brina Mulc tri puta tjedno vježba u First Fitness centru. Njezin trener Tomislav Molnar, za nju je osmislio kružni trening kojim će smanjiti masno tkivo na trbuhu, nogama i stražnjicu. Donosimo ti Brinine vježbe s kružnog treninga koje će joj probuditi mišiće

"Kondicija mi se vidno poboljšala"

Brina nam je rekla kako s trenerom vježba tri puta tjedno u teretani kružni trening za stražnjicu, trbuh i noge. ''Na treningu sam fokusirana na aerobni dio, orbitrek i bicikl. Super se osjećam i već mi se kondicija vidno poboljšala. Kad sam na biciklu zamišljam da u vrećici nosim vruće ćevape i da žurim doma da mi se ćevapi ne ohlade. Da vidite kako onda pedaliram!''

''Prvi trening s Brinom napravili smo da bi aktivirali njezine uspavane mišiće. Tijelo smo pripremili za napore i opterećenja koja nas čekaju u daljnjem radu. Brinin trening sastoji se od uvodnog zagrijavanja, zatim razgibavanja tijela te izvođenja vježbi za cijelo tijelo, s naglaskom na vježbe za mišiće trbuha, vježbe stražnjice i vježbi leđa.'', objašnjava trener Tomislav Molnar iz First Fitness centra na Zavrtnici.

Brinin kružni trening

  • Vježba 1 - Rotacija trupa - Koljena nasloni na klupicu dok ti je gornji dio tijela naslonjen odnosno fiksiran na naslon za prsa. Gornji dio tijela drži naslonjen na spravu, dok donji dio tijela rotiraj u jednu stranu. Vježbu izvodi u jednu pa u drugu stranu. Ova vježba služi za jačanje muskulature središnjeg i bočnog dijela trbuha.
  • Vježba 2 - Stražnjica - Gornji dio tijela nasloni na naslon, ruke drži na ručkama. Jednu nogu stavi na pod dok si s drugom naslonjena na spravu. Nogu opruži dok je gornji dio tijela u mirovanju. Prilikom opružanja noge bitno je napraviti kontrakciju na mišiće stražnjice. Ova vježba služi za jačanje muskulature gornjeg dijela natkoljenice s naglaskom na muskulaturu stražnjice.
  • Vježba 3 - Opružanje ruku na spravi - Sjedni na spravu, a rukama se pridržavaj za ručke. Gornji dio tijela nasloni na spravu i rukama potiskuj prema dolje. U krajnjoj poziciji opruži ruke, dok si s gornjim dijelom tijela naslonjena na naslon.
  • Vježba 4 - Donji dio trbuha - Rukama se nasloni na naslon za ruke, dok su ti leđa naslonjena na loptu. Noge su u zraku i opuštene. U drugom položaju noge podigni prema trbuhu. Ova vježba služi za jačanje muskulature trbuha.
  • Vježba 5 - Čučanj na spravi - Sjediš na spravi, noge su ti na naslonu postavljene u širini kukova. U drugoj poziciji noge su ispružene. U krajnjoj poziciji prilikom opružanja nogu pripazi da ne opružiš noge potpuno, nego ih ostavi malo savinute. Ova vježba služi za jačanje muskulature gornjeg dijela natkoljenice s naglaskom na mišiće prednjeg dijela.

Pronađi svoj idealan trening u Mršavimo zajedno klubu!

Želiš smršavjeti, poput Brine, oblikovati svoje mišiće i smanjiti masne naslage? Učlani se u Mršavimo zajedno klub jer te tamo čekaju učinkoviti i kreativni programi treninga, personalizirani jelovnici i podrška stručnjaka! Zdravo i prirodno mršavljenje ti je na dohvat ruke stoga klikni i učlani se i kreni i ti putem zdravlja i vitalnosti!

Malinie za topljenje masnih naslaga

Za lakše mršavljenje uz vježbu, Brina koristi i Sensilabov proizvod Malinie, koji ubrzava topljenje masnoća. Kombinacija ketona maline, gorke naranče i mate čaja utječe na metabolizam, pospješuje efekt vježbanja i pomaže joj u skidanju kilograma.

Malinie je trenutno na akciji -25 %. Naruči ga ovdje.


Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.