Dijeta 01. studenoga 2010.

Kremama brišem centimetre s bokova

Ana-Butara-Somatoline
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Da bi se riješila celulita, jastučića na bedrima i oko koljena, ali i naslaga u donjem dijelu trbuha, Ana ide na tretmane za preoblikovanje tijela i kod kuće se redovito maže Somatoline Cosmetic kremama. Kaže da su nakon dva tjedna neke neznake struka već tu, a čini joj se da su i bokovi siromašniji za pokoji centimetar

Na detaljnoj analizi i mjerenju tijela u TwinTime Health&Welness clubu, gdje je krenula na tretmane za uklanjanje masnih naslaga, Ana je i službeno saznala koje su joj najkritičnije zone.

Idealnih 90 centimetara, ali u struku!

"Rezultati mjerenja su pokazali da sam vrlo blizu jednoj idealnoj mjeri - onoj od 90 centimetara - s tom razlikom da je u pitanju struk, a ne bokovi. Po hitnom postupku sastavljen mi je program od 14 tretmana koji bi trebali dovesti u red jastučiće na bedrima i oko koljena, ali i naslage u donjem dijelu trbuha", povjerila nam je.

Dodatno oruđe stiglo joj je u obliku paketa Somatoline Cosmetics krema:

"Full oprema se sastoji od Somatoline Cosmetic Tretnama Trbuh i Bokovi, Tretmana za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni, Total Body Gela Za Vitkije Tijelo i Anti-Celult tretmana, a trenutno koristim kremu za trbuh i bokove ujutro, te anticelulitni tretman uvečer.

Kako su iza mene dva tjedna intenzivnog vježbanja i pravilne prehrane pojačane svakodnevnim korištenjem Somatoline Cosmetics proizvoda, neke neznake struka su već tu, a čini mi se da su i bokovi osiromašeni za pokoji centimetar.

Zahvaljujući redovitoj upotrebi Somatoline Cosmetic kremica, moja koža je mekša i zategnutija, a nadam se da ću po završetku programa svoj uspjeh mjeriti ne samo u izgubljenim kilogramima već i centimetrima", kaže Ana.

Pogledaj kojom kremom Karmela svaku večer maže noge od gležnjeva do bokova!

Učinkovitost linije Somatoline Cosmetic proizvoda za preoblikovanje tijela i borbu protiv celulita dokazana je strogim kliničkim testovima koje su proveli nezavisni instituti.

I ti možeš osvojiti Somatoline Cosmetic paket komentirajući Anin i Karmelin program mršavljenja i dajući im podršku. Saznaj kako!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.