Dijeta 06. svibnja 2014.

Komentiraj i osvoji školu mršavljenja

Skolamu
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Škola mršavljenja by nutricionist Nenad Bratković jedinstveni je program stjecanja zdravih životnih navika, edukacije te postizanja zdravih životnih promjena pod nadzorom vrhunskih stručnjaka. Jednoj čitateljici Zdrave Krave nutricionist Bratković omogućit će pohađanje programa Škole mršavljenja tijekom dva mjeseca, s uključenim svim sadržajima Škole, pročitaj što trebaš napraviti

Jednoj čitateljici Zdrave krave nutricionist Bratković omogućit će pohađanje programa Škole mršavljenja tijekom dva mjeseca, s uključenim svim sadržajima Škole (a nakon toga čitateljica može odlučiti želi li ili ne nastaviti s programom, i uplatiti ostatak programa za preostala 3 mjeseca). Za to je potrebno da na mail adresu info@skola-mrsavljenja.hr napišeš mail zašto tebi treba Škola mršavljenja i što očekuješ od novog načina života i prehrane te da navedeš svoju visinu, težinu i dob. Mailove možeš slati do petka 10. svibnja do 11 sati, a dobitnice će biti informirane putem maila te preko portala Zdrava Krava. Vrijednost poklona iznosi 1.000 kn. Trima najbržim čitateljicama Zdrave Krave koje se najprije jave nutricionistu Bratkoviću i uplate petomjesečni program Škole, nutricionist i voditelj Škole Nenad Bratković poklanja jedan mjesec programa Škole gratis (protuvrijednosti 500 kn).

Cijeli tim brine samo za tebe

Škola mršavljenja by nutricionist Nenad Bratković jedinstveni je program stjecanja zdravih životnih navika, edukacije te postizanja zdravih životnih promjena pod nadzorom vrhunskih stručnjaka. Ovaj program jedinstven je jer uključuje brigu i stručni nadzor nutricionista, trenera kineziologa, psihologa te prisutnost vrhunskog kuhara Chefa. Tako se polaznicima omogućuje stjecanje znanja i vještina u zdravoj prehrani, vježbanju, pripremanju hrane/kuhanju kako bi mogli zdravo i trajno smršaviti. Tim stručnjaka brine o rezultatima i napretku polaznica i polaznika Škole, tako da u nijednom trenutku ne ostaju same. Program Škole uključuje funkcionalne treninge na otvorenom, predavanja i radionice o prehrani, konzultacije, praćenje i podršku nutricionista, stručnu podršku psihologa te traje pet mjeseci.

Cilj je na zdravi, i znanstveno utemeljen način, kroz zabavu i druženje napraviti trajni rezultat smanjenja tjelesne težine, bez yo-yo učinka. Polaznice će tijekom programa Škole između ostalog, naučiti što sve podrazumijeva zdrava prehrana i zdravo mršavljenje, kako kombinirati namirnice, kako jesti ukusno i zdravo i pritom mršaviti. Polazniceće isto tako dobiti i kritičan osvrt o dijetama, proizvodima i dodacima prehrani za mršavljenje te u dobrom društvu i podršku ostalih polaznica zavoljeti trening, zdravu prehranu i novi način života.

Dodatne informacija i iskustvo polaznika

Više informacija o programu i cijenama možeš vidjeti skola-mrsavljenja.hr, a sve što te zanima o programu Škole mršavljenja pitaj na info@skola-mrsavljenja.hr ili na broju telefona 097-66-2222-7. Upisi traju još ovaj tjedan, do 10.05. Rezultate dosadašnjih polaznika Škole mršavljenja, možeš vidjeti ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.