Dijeta 12. studenoga 2013.

Kilogrami padaju, a haljine mi pristaju!

Lida-Helena
1/5
S mamom lidom
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mamu Lidu razveselila je vijest da je u samo tri tjedna pridržavanja dijetnog jelovnika i redovitog vježbanja, smršavjela tri i pol kilograma i povećala udio mišićne mase. Također, snizila je indeks tjelesne mase i više ne pripada u skupinu pretilih. 'Nisam uopće gladna, a nakon treninga se vraćam doma umorna, ali zadovoljna jer sam danas napravila nešto dobro za svoje tijelo'

Trud nije bio uzaludan

Lida je s nestrpljenjem dočekala susret s nutricionisticom u Vitaminoteci, gdje smo provjerili rezultate na pola puta do cilja. Vaga je pokazala vrlo dobre rezultate, a Lida se uvjerila kako njezin trud protekla tri tjedna nije bio uzaludan.

'Vaganje je prošlo fantastično, jako sam vesela, rezultati vaganja izgledaju nevjerojatno, ali istinito. Napokon sam vratila povjerenje i sigurnost u samu sebe, jer sada vidim da ja to mogu i hoću. Uz gubitak tri i pol kilograma, posebno me razveselio gubitak od 3 cm u struku, zato što ponovno mogu nositi haljine koje mi već bolje pristaju'.

Sve to dugujem Zdravoj Kravi, jer sam se uz vašu pomoć uspjela pokrenuti i više nisam izgubljen slučaj.

Lida nam je priznala kako ju je tijekom provođenja dijete, uhvatila želja za burekom, ali nije prekršila niti jedno dijetno pravilo.

'Uhvatila me želja za burekom od sira, ali nisam pokleknula. Za večeru imam jogurt i bananu. Nakon doručka krećem na trening na kojem sam vježbala uz velika ogledala te sam se pomalo sramila. Pitala sam se kako sam postala tako debela. Trudim se jer kolegice koje sa mnom vježbaju nemaju 'salo' budući da vježbanjem održavaju dobru liniju. Možda ću na kraju projekta prepoznati sebe u ogledalu', iskrena je naša kandidatkinja.

'Prije svakog doručka i večere popijem kapsulu Acai Detoxana i imam osjećaj da mi stvarno pomaže kod ubrzanja metabolizma koji mi je inače sporiji'.

Komentira nutricionistica Sandra Krstev Barać

Nakon mjesec dana praćenja programa gđa. Lida je postigla odlične rezultate! Smršavjela je 3,4 kg i sada ima 88 kg. Uz to više ne pripada u skupinu pretilih budući da njezin novi BMI od 29,5 otkriva prekomjernu tjelesnu masu. Dobri rezultati vidljivi su i na sastavu tijela pa je tako smanjen udio masnog tkiva, a povećala se mišićna masa. Klikni i izračunaj svoj BMI.

Lida je u struku izgubila 3 cm (trenutni opseg struka iznosi 103 cm) i time smanjila rizik od kroničnih bolesti. Svakako je na dobrom putu i uz malo ustrajnosti postići će svoj cilj da smršavi barem 7 kg, ali i da dugoročno usvoji pravilne prehrambene navike.

Pročitaj kako je Helena odbila čokoladu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.