Dijeta 19. listopada 2010.

Karmela sanja vitke noge

Karmela-Somatoline
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za borbu s masnim naslagama na nogama Karmela je dobila Somatoline Cosmetic Tretman Za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni. Prema uputama koje je dobila u ljekarni, sada svaku večer nanosi ovaj preparat od gležnjeva do bokova i masira kružnim pokretima dok se potpuno ne upije

"Primijetila sam da me taj tretman intenzivno drenira jer češće idem na WC. Čini se da je stvarno učinkovit, jer već sada, nakon dva-tri korištenja vidim da mi je koža na tim dijelovima tijela čvršća i zategnutija", kaže Karmela.

Somatoline Cosmetic Tretman Za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni pomaže u razgradnji masnih naslaga i pospješuje izlučivanje nakupljene tekućine u tijelu. Zbog toga se posebno preporučuje ženama s nakupljenim masnim naslagama na bokovima, bedrima i unutarnjoj strani koljena, u slučaju masnih naslaga popraćenih zastojem vode te ženama koje žele intenzivan tretman koji djeluje već nakon dva tjedna.

Dokazano problikovanje tijela tijekom spavanja

Klinički testovi izvedeni na ženama s problemom nakupljanja masnih naslaga na području bokova i bedara, pokazali su da se u dva tjedna debljina potkožnog tkiva smanji za prosječno 15 posto, a ako se produži tretman na četiri tjedna postiže se prosječno smanjenje potkožnog masnog tkiva čak 24 posto. Pritom treba napomenuti da je to kozmetički tretman za preoblikovanje figure, koji ne utječe na gubitak težine.

Budući da Karmela već slijedi dijetni plan prehrane i uz to redovito vježba u teretani, o gubitku kilograma ne treba brinuti, a ovakva pomoć u preoblikovanju tijela je svakako dobrodošla.

Somatoline Cosmetic Tretman Za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni sadrži visoku koncentraciju aktivnih tvari - BioUltraslim-complex™ te morske soli, smeđe alge, karitè maslac, bijela glina iz Amazonije.

Koristi se noću, tijekom spavanja, jer je tada koža receptivnija za tretmane. Spavanje potiče cirkulaciju i povisuje tjelesnu temperaturu pa su metaboličke reakcije jače. Također, tijekom spavanja se izlučuje hormon rasta koji aktivira lipolizu, a uz to vodoravan položaj potiče drenažu tekućina.

Saznaj što još Karmeli i Ani pomaže u mršavljenju u snu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.