Dijeta Dijetni savjeti 20. rujna 2019.

Kako potrošiti kalorije uz zdravu prehranu i vježbanje?

Foto: Bigstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ne postoji čarobna tableta za mršavljenje, jer je skidanje viška kilograma – u većini slučajeva – stvar jednostavne računice: potrebno je dnevno potrošiti više kalorija nego što ih unesemo.

Razlika je samo u tome hoćemo li to raditi posebnim dijetama, redovitim vježbanjem ili kombinacijom oboje navedenog. Međutim, postoje preparati koji iznimno mogu pomoći pri skidanju viška kilograma dok pazimo na kvalitetu prehrane ili vježbamo i to na način da potaknu veću i bržu potrošnju kalorija koje naše tijelo dnevno potroši. Jedan od najboljih i najcjenjenijih takvih proizvoda  u svijetu je CAPSIPLEX, potpuno prirodan preparat koji je dostupan i u svim hrvatskih ljekarnama.

 | Author: Bigstock Foto: Bigstock

Njegova osnovna formula temelji se kapsikumu – posebno obrađenom ekstraktu ljute papričice, dobro poznatom po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam. Iznimna učinkovitost CAPSIPLEXA je i klinički dokazana, posebno u kombinaciji sa zdravom prehranom, vježbanjem ili drugim fizičkim aktivnostima.

 | Author: Bigstock Foto: Bigstock

Upravo tada, CAPSIPLEX pokazuje svoju pravu snagu – ubrzava sagorijevanje masti i ugljikohidrata, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine.

 | Author: Terra Lab Foto: Terra Lab

Ovisno o organizmu, CAPSIPLEX pomaže tijelu da potroši  i do 12 puta više kalorija, a taj proces nastavlja se i nakon treninga.
Pretvorimo li to u brojke i primjere, samo jedna kapsula Capsiplexa potiče organizam da dodatno sagorijeva jednaki broj kalorija kao 25 minuta trčanja, 40 minuta vožnje biciklom ili 80 minuta hodanja.

Capsilex će povećati potrošnju kalorija i kod osoba koje ne paze na prehranu ili nisu fizički redovito aktivne, ali najbolji rezultati i njegov najveći potencijal oslobađa se upravo u kombinaciji zdrave dijete i vježbanja, što je i potvrđeno kliničkim istraživanjima.

CAPSIPLEX je dostupan u svim hrvatskim ljekarnama, a više možete saznati i na www.capsiplex.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.