Dijeta 12. lipnja 2012.

Davor je izgubio 7 cm u struku

Davor-Mestar_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Davor je na pola puta do cilja uspješno smršavio 6 kilograma i izgubio sedam centimetra u struku. Tijekom šest tjedana trajanja projekta naučio je kako kontrolirati porcije te je smanjio unos slane hrane i odrekao se slatkiša

Zdrava prehrana kao životni stil

Davor se nakon šest tjedana ponovno obračunao s vagom u nutricionističkom savjetovalištu Vitaminoteka, a vaga je pokazala sljedeće rezultate: smršavio je šest kilograma i izgubio sedam centimetra u struku.

'Osjećam se dobro, a za to su zaslužni rezultati vaganja i mjerenja. Do sada mi nije bilo teško hraniti se prema dijetnom jelovniku i želio bih da mi ovaj način prehrane postane dio životnog stila. U razgovoru s nutricionisticom dogovorio sam se kako ćemo malo modificirati moj jelovnik, na način da će mi obrok u 18 sati, biti najobilniji jer se ne želim dovesti u situaciju da kad dođem doma pojedem ženu i djecu', kaže Davor.

Komentar nutricionistice Sandre Krstev Barać

Davor je do sada izgubio 6 kilograma i čak 7 centimetra obujma u struku. Pozitivno je i što je usvojio neke dobre prehrambene navike poput redovitog unosa cjelovitih žitarica, voća i povrća te niskomasnih mliječnih proizvoda.

Svoju želju za kolačima i slasticama uspješno kontrolira, a ako ga i uhvati kriza poseže za zdravijim alternativama poput suhog voća, žitnih pločica ili integralnih keksa.

Davor općenito pazi i na količinu unesene hrane pa više ne pretjeruje u unosu masne i slane hrane, već ako i osjeti želju, kontrolira porcije, što je svakako pohvalno.

Pogledaj kakve rezultate je postigla Davorova partnerica u mršavljenju Nikolina Gerek.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.