Dijeta 23. travnja 2012.

Andrea i Mladen mršave zajedno

Matijevic2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Drugi par koji će sudjelovati u petoj sezoni našeg projekta "Mršavimo zajedno" su mladi bračni par Andrea i Mladen Matijević. Supružnici vjeruju kako će jedno drugom biti dobra podrška u zajedničkom mršavljenju, a najteže će im biti odricanje od kasnih večera koje su im najveći porok

Uoči početka projekta koji će trajati dva i pol mjeseca, Andrea i Mladen otkrili su nam koliko im znači podrška životnog partnera u mršavljenju i tko ima veću snagu volje, a tko bi mogao ''zabušavati''.

Andrea o mršavljenju s Mladenom

Iskreno se veselim ovom projektu jer mislim da ću se ozbiljno ovog puta pozabaviti sobom. Smeta me taj preostali višak kilograma i tijelo koje više nije kao ono koje je bilo prije trudnoće. Želim skinuti 13-15 kg i zategnuti tijelo ispravnom i ciljanom tjelovježbom. Kako će utjecati zajednička borba na naš odnos... Iskreno ne znam. Dobar smo par i mislim da ćemo jedno drugom biti jako dobra podrška i logistika. Ja sam kao osoba dosljednija od njega, a s obzirom da sam po horoskopu ovan i daleko upornija. S druge strane, ja sam i onaj negativac koji navodi na grijeh kad je riječ o kasnim večerama. Moje ideje teško se odbijaju, pa će Mladen zasigurno morati biti taj koji će me kočiti.

Već smo jedan put do sada bili zajedno na dijeti i bili smo poprilično uspješni. Još kad bi ostali i dosljedni bilo bi super. Ovaj put mislim da će biti jako dobro, jer će nam biti žao vratiti se na staro. Kad smo kod motivacije, mislim da sam ja ta koja je veći motivator (mlađa sam pa imam više snage hahaha). Mladen je jak kao osoba i čvrsto stoji s nogama na zemlji. Mislim da će mu to jako pomoći da svlada sve prepreke.

Želiš saznati više o Andrei Matijević? Pogledaj njezin profil!

Mladen o mršavljenju s Andreom

Očekujem da ću uz pomoć Zdrave Krave smršaviti 15 kilograma, no ono najbitnije, da ću od stručnjaka koji će nas pratiti svo to vrijeme naučiti kako trajno održavati kilažu. Mislim da će naše zajedničko mršavljenje učiniti sve još boljim i lakšim jer ćemo si kao par davati podršku, a sam Bog zna ćemo ju trebati.

Vjerujem da će nam biti jednostavnije mršavjeti u paru. Već smo to jednom napravili i stvarno smo bili više nego uspješni u tome. Najžalosnije je što nismo to uspjeli zadržati. Andrea je svakako veći motivator, kada nešto naumi onda to i ostvari. Andrea je odlučna i snažna osoba u svemu, a uz malu podršku ovog projekta će uspjeti i u zajedničkom mršavljenju.

Želiš saznati više o Mladenu Matijeviću? Pogledaj njegov profil!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.