Dijeta 08. studenoga 2019.

Adele ipak nije zbog razvoda 10 kg lakša, otkrivamo pravi razlog

Foto: Screenshot: Adele/Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vijest da je Adele izgubila 10 kilograma nakon razvoda sa sada bivšim, suprugom Simonom Koneckijem obišla je svjetske medije nakon što se poznata pjevačica pojavila na rođendanskoj proslavi pjevača Drakea.

Nakon što je Adele svoju vitku liniju pokazala na rođendanskoj proslavi Drakea tako što je obukla dugu crnu haljinu bez ramena, crne cipele na petu, a kosu zavezala u visoki konjski rep, mediji nisu prestali pisati o razlogu zbog kojeg je izgubila  kilograme.

Iako Adele još nije izašla u javnost na temu mršavljenja, Prevention prenosi kako je pjevačica počela gubiti kilograme ovog ljeta, nakon razvoda braka.

US Weekly prenio ja priču izvora koji je naveo kako je Adele počela vježbati tri puta tjedno. "Adele se nikada nije brinula o vježbanju niti je voljela vježbati", rekao je spomenuti izvor i dodao da je vježbanje postalo dio njezine tjedne rutine.

Možda te zanima... Kako je Jessica Simpson izgubila 46 kilograma za šest mjeseci? Dijeta

"Radi  60-minutne treninge koji uključuju kardio, trening snage i pilates. Pronašla je rutinu koja funkcionira za nju i uživa u tome."

Anonimni izvor za US Weekly još je nadodao kako iako mnogi misle da je mršavljenje rezultat emocionalnih tegoba nakon razvoda. Adele je usredotočena na sreću i zdravstvene koristi gubitka kilograma. Želi biti zdrava i pružiti dobar primjer svome sinu.

Za vrijeme braka s Koneckijem, koji je okončan u travnju ove godine, pjevačica je rodila sina, Angela Adkinsa.

Možda te zanima... Ovako izgleda jelovnik od 1200 kcal na Paleo dijeti Dijeta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.