Psiha i seks 12. veljače 2014.

Najbolje priče o vlastitoj promjeni!

Leptir
1/6
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava i čitatelji odabrali su 6 najboljih priča na temu 'Odluka zbog koje sam zavoljela sebe i ponovno se zaljubila u život'. Čitatelji su s nama podijelili koji su to događaji i odluke zbog kojih su pokrenuli vlastite unutarnje promjene, promijenili svoj stav prema životu i zavoljeli sebe zajedno sa svim vrlinama i manama

Čitatelji glasovati za najbolju priču

Tijekom šest tjedana, redakcija Zdrave Krave odabrala je šest priča čitatelja koje smo objavili na portalu, a svi registrirani korisnici portala mogli su dati svoje bodove za priču koja ih je najviše inspirirala, potaknula na promjene u vlastitom životu, razveselila, pokrenula emocije. Čitatelji su mogli glasovati s odabirom od jednog do pet bodova, a nakon ciklusa od šest tjedana zbrojili smo bodove i odabrali priču koja nas se najviše dojmila.

Najbolje priče

Tomislavova priča 'Smršavio sam 46 kg i promijenio život' najbolja je priča s najvećim brojem glasova. Zatim po broju glasova od najvišeg slijede: Vlatkina priča 'Trčanje mi je dalo samopuzdanje', Tanjina priča 'Raskid mi je donio sreću', Sinišina priča 'Želio sam postati privlačan ženama', Lanina priča 'Kroz crtanje sam preobrazila sebe' te Lucijina priča 'Vještina koja mi je promijenila život'. Autori svih šest priča na dar će dobiti EKO TEKE od recikliranih materijala kako bi nastavili zapisivati svoje lijepe misli. Sve priče možeš pročitati ovdje. Dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom oko načina preuzimanja nagrada.

Pronađi snagu za pozitivne promjene

Zdrava Krava će unutar specijala 'Zaljubljeni i zdravi' objaviti priče i poticati svoje čitatelje da pronađu svoju unutarnju snagu za promjene. Autori šest priča koje uđu u uži krug na dar će dobiti eko teke od recikliranih materijala kako bi nastavili zapisivati svoje lijepe misli.

EKO TEKA - 100 posto recikliran proizvod

EKO TEKA se sastoji se od odbačenog tekstila i recikliranog papira. Tekstil na koricama EKO TEKE dobiven je iz bačenih košulja, premalih majica i haljina iz mladosti. Papir korišten za izradu EKO TEKE je reciklirani papir otisnut eko bojama. Također, osmišljena je u potpunosti razgradiva etiketa sa sjemenkama s kojom možeš uzgojiti vlastitu smreku. Kako bi EKO TEKA i okoliš ostali očuvani, do tebe dolazi upakirana u ekološku ambalažu u koju možeš staviti svoju najdražu fotografiju (www.ekoteka.info). Ideja i koncept proizvoda su nastali u društvenom poduzeću dizajn studiu ACT Printlab iz Čakovca (www.printlab.hr).

Korištenjem EKO TEKE pokazuješ da si ekološki osviještena te aktivno pridonosiš zaštiti okoliša. Šest priča koje izaberemo i objavimo osvojit će EKO TEKE!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      DRACENA

      Odlicna tema. Mislim da nas ima jakao puno koji smo imali neke dogadjaje u zivotu koji su nas potaknuli da vise zavolimo sebe i drugacije gledamo na zivot.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.