Psiha i seks Seks i veze 27. rujna 2016.

Znakovi da ne trebaš sumnjati u odanost svog partnera

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada te pokušava naučiti kako da uštediš i brineš se o budžetu. Budi sigurna da to radi iz najbolje namjere. Zna on da ti znaš, ali možda on bolje rukuje novcem i razumije se u sve te brojke i stupce. Zato ga pusti, da ti sve potanko objasni.

  • Kada te odvede u svoj omiljeni kafić ili restoran - on tamo boravi. Živi. Pije kavu. Čita novine. Izlazi. Jede. I tamo ga svi znaju. Kad te upozna s vlasnikom i svim osobljem svog omiljenog mjesta, znaj da si prešla dobar put i ostavile dobar dojam. S tobom želi biti i dalje i želi tu dolaziti.
  • Kada te drži za ruku bez razloga - vjerojatno si čitala da se držanjem za ruke oslobađa oksitocin (poznatiji kao “ljubavni hormon”). A ako to radiš bez razloga, za dosadnom obiteljskom večerom dok pijani rođak stalo evocira uspomene iz ’75. kad je kupio novog “fiću” ili dok u tišini vlastitog doma gledate TV, e onda je to pravi odnos u koji ne treba sumnjati.

Što žene trebaju znati o muškarcima kako bi izbjegle ljubavne patnje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.