Psiha i seks Moje emocije 13. srpnja 2016.

Vrijedi li izreka "Pazi što želiš jer bi se moglo ostvariti"?

Manifestacija
Foto: Thinkstock Važno je razumjeti da je strpljivost velika vrlina kad je riječ o privlačenju onoga što želiš.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zamisli želju svoga srca. A sada zamisli kako se osjećaš da živiš tu svoju želju i da je ona u potpunosti ispunjena do zadnjeg detalja. I, kakav je osjećaj? Mami li ti osmijeh na lice i radost u srcu?

Ako doista znaš što želiš i koja je to želja tvoga srca, veliki si sretnik. Mnogi ljudi uopće ne znaju što žele, a ne kaže se uzalud: "Pazi što želiš jer bi ti se moglo ostvariti". Većina ljudi ima samo površne želje, ili danas žele jedno, sutra već nešto drugo, i tako šeću od želje do želje i čude se što se ne ostvaruju ili da baš njima nikada ne polazi za rukom ispunjenje želja i snova.

Vježbaj korake kojima ćeš ostvariti ostvarenje svojih želja

Naučiti ću te kako možeš na jednostavan način, pomoću jedne lijepe vježbe, odnosno kreativne radionice napraviti korake na putu ostvarenja svojih želja.  Ako ti se čini da si zapela i da nemaš kreativnih ideja niti konkretne želje; pronađi neki kutak u svome stanu, zatvori oči i pozovi svoje unutarnje kreativno Ja da ti pomogne osvijestiti što želiš, što je ono čemu teži tvoje srce i gdje te to usmjerava. 

Kada osvijestiš svoju želju, može ona biti i malena, poput kupnje nove haljine ili cipela, bicikla, novog pokućstva ili nečeg sličnog, pa sve do velih želja kao novi posao, putovanje, sretni odnosi... Fokusiraj se na jednu po jednu želju. Kada se ostvari jedna, kreni na drugu i tako redom.

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Kako kreirati što točno želiš?

A sada iskreiraj svoju želju do u najsitnijeg detalja ali bez razmišljanja o tome na koji način ćeš doći do ostvarenja te želje. Na primjer, želiš novu kuću ili stan; zamisli mjesto na kojem želiš kuću, kakvo je to mjesto, kraj šume, ceste, livade, ima li okućnicu i koliku, da li je kuća već postojeća ili ćeš ju izgraditi iz temelja, kakav tip kuće želiš, kanadsku, zidanu, drvenu, kakve boje je fasada, krov, koliko ima prostorija, kako su namještene te prostorije, s kime živiš u toj kući, pa do najsitnijih detalja, daj mašti na volju.

Možeš uzeti i veliki papir pa nacrtati kuću sa okućnicom, ili izrezati iz časopisa ili isprintati sa interneta kuću kakvu bi željela. Bitno je da ima puno detalja i da se osjećaš kao da već imaš tu kuću i živiš u njoj. A najbitnije je da u sebi gajimo osjećaj da zaslužujemo i da smo vrijedni te kuće i sveg obilja koje nam ona donosi. Izloži svoj crtež, svoju kreativnu mapu na vidno mjesto u svom domu kako bi te svakoga dana podsjetilo na tvoju želju i time požurilo njeno ostvarenje.

Vjeruj da zaslužuješ ono što želiš

Sada samo trebaš pustiti svoju žeIju, ne razmišljaj na koji način i u kojem vremenu će se ostvariti ili od kuda će ti doći novac za ostvarenje, imaj povjerenja da će Svemir spojiti sve u pravom trenutku za tebe. Budi zahvalna i vjeruj da zaslužuješ predivan život i da nema neostvarenih želja i snova osim ako sama odustaneš od njih. Osnaži sebe i svoje ideje, potakni se na vizualiziranje kada god imaš vremena u danu, a posebno prije spavanja i prilikom buđenja, dodavaj na crtež nove detalje i svakim danom ćeš biti bliže ostvarenju svoje želje. I zapamti da ti to možeš i zaslužuješ.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.