Psiha i seks Seks i veze 06. srpnja 2016.

Video vodič za korištenje ženskog kondoma

Kondom-Zena
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kondom za žene je jedan od manje poznatih načina zaštite od spolno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće. Ženski kondomi su kao i muški napravljeni od lateksa ili poliuretana,  a njihova je razlika u tome što su veći, imaju uži kraj i širi otvor s obručem.

Za razliku od muških kondoma ženski kondom ne ograničava penis već zahvaća vaginu. To ujedno može omogućiti opušteniji i intezivniji spolni odnos. Zanimljivo je da proizvođači ženskih kondoma navode kako se kondom može umetnuti do 8 sati prije spolnog odnosa, a nije ga potrebno ukloniti odmah nakon završetka odnosa.

Kako se stavlja kondom za žene?

Na samom kraju kondoma nalazi se obruč koji pomaže pri umetanju kondoma. Obruč koji se nalazi na zatvorenoj strani kondoma stavlja se na prst te umetne u vaginu, a druga strana obruča ostaje na stidnim usnama. Obruč sprječava boranje kondoma tijekom spolnog odnosa.

Iako je ženski kondom vrlo jednostavan za korištenje, vjerujemo kako postoji niz neudomica koje će sljedeći video svakako razriještiti. Stoga pogledaj kako najlakše umetnuti kondom i koje su njegove prednosti.

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      mia82

      Da, ja isto izbjegavam hormone, nikak to nemre bit dobro za žene, a ovo ne znam stvarno kak se opustit uz taj ženski, nisam ziher... ako ima još netko iskustva s tim nek napiše

    • Default avatar -
      Lina

      Jesi ti probala?Čini mi se kao koristan izum jer nije na bazi hormona, a opet ne čini se dovoljno diskretno, oni zvukovi što ih spominju u videu ...

    • Default avatar -
      mia82

      Imaš ih u Mulleru, mislim, već par godina navodno se baš ne koriste, ne znam nikog od frendica koje su probale. Žene su kod nas još dosta nespremne na isprobavanje novih metoda

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.