Psiha i seks Seks i veze 27. rujna 2016.

Tri znaka da izlaziš s pogrešnim muškarcima

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako si u dvadesetim ili ranim tridesetim godinama, nisi u vezi, sigurno ti je muka od raznih “stručnih” savjeta kako pronaći partnera. Vjerojatno si više puta čula da, ako želiš upoznati onog “pravog”, moraš se neprestano kretati i upoznavati ljude, pa i potencijalne partnere.

Ovo je, nažalost, samo odraz moderne kulture, koja govori da su sastanci ustvari igra brojki i da količina neminovno izrađa kvalitetu. Ovo nije dobro pravilo, pogotovo kad je upoznavanje s muškarcima u pitanju. Je li nam uz pritisak zbog toga što nismo u vezi, potrebna i stresna pomisao da moramo neprestano izlaziti s muškarcima? Ovo su loši razlozi za izlaske s muškarcima pa ako se prepoznaješ u jednom od njih, možda je vrijeme da odustaneš:

Sastanci radi sastanaka

Ako je ovo tvoj slučaj, ti izlaziš s pogrešnim muškarcima. Provodiš dragocjeno vrijeme s osobama s kojima nemaš ništa zajedničko. Ako izlaziš s puno različitih muškaraca, možeš ostati slomljenog srca, jer se vrlo lako možeš zaljubiti u nekoga samo zato što se tu našao, a ustvari nije za tabe. Trošiš dragocjenu energiju na veze koje su osuđene na propast.

Bojiš se da ćeš ostati sama

Strah od usamljenosti predstavlja dobru motivaciju da izlaziš često s muškarcima. Ako ne svladaš strah, to ti može uništiti ljubavni život. Tebi je očajnički potrebna pažnja drugih muškaraca samo da bi pobjegla od sebe i svojih misli i vrlo lako ti se može dogoditi da stvarno pretjeraš s izlascima.

Shvaćaš izlaske s muškarcima kao posao

Jesi li u jednom danu dogovorila sastanke s trojicom različitih muškaraca? Oni će primijetiti u jednom trenutku da im ne posvećuješ punu pažnju. Kako i ne bi? Dok si na prvom sastanku, razmišljaš o drugom, a kod trećeg ćeš već pogubiti sve konce. Naš mozak ne funkcionira tako. Potrebno je pažnje i vremena kako bi provela kvalitetno vrijeme s nekom osobom. Tvoja viđanja s različitim muškarcima izgledat će kao poslovni sastanci, ako ih dogovoriš previše.

Ako želiš izbjeći ljubavnu patnju, moraš znati ovo o muškarcima...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.