Psiha i seks 21. kolovoza 2023.

Tri horoskopska znaka koje ovaj tjedan čeka velika svađa

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U tjednu od 21. do 27. kolovoza ovi znakovi trebali bi kontrolirati svoje emocije kako ne bi došlo do velike svađe.

Horoskop može pružiti uvid u moguće izazove s kojima se određeni znakovi mogu suočiti. Važno je zapamtiti da su odnosi kompleksni i da se svađe mogu izbjeći ili riješiti kroz komunikaciju, razumijevanje i empatiju. Ako pripadate nekom od ovih znakova ili imate bliske osobe ro, budite svjesni mogućih tenzija i potrudite se da se sukobi ne prodube. Ovaj tjedan može biti prilika da naučimo kako se nositi s izazovima na zreo i konstruktivan način kako bi odnosi ostali jaki i stabilni.

Rak

Rakovi bi se mogli osjećati napeto i nesigurno u svojim odnosima ovaj tjedan. Kombinacija retrogradnih planeta sugerira da bi mogli preosjetljivo reagirati na riječi ili postupke bližnjih što bi moglo dovesti do neželjenih svađa. Bilo bi dobro da se usmjere na komunikaciju i suosjećanje kako bi izbjegli potencijalne nesporazume.

Vaga

Vage će se možda suočiti s izazovima u komunikaciji s partnerima i bliskim prijateljima. Ovaj tjedan bi mogao donijeti nesuglasice i nesporazume, a vage bi mogle osjećati pritisak da se postave između različitih strana. Za vage bi bilo dobro da se usmjere na pronalaženje kompromisa i razgovor kako bi očuvali ravnotežu u svojim odnosima.

Škorpion

Za škorpione bi ovaj tjedan mogao biti izazovan jer se suočavaju s unutarnjim konfliktima koji bi mogli utjecati na njihovu interakciju s drugima. Povećana emocionalna napetost mogla bi dovesti do iznenadnih izbijanja bijesa ili frustracije.  Škorpionima bi bilo dobro da se fokusiraju na samopouzdanje i introspekciju kako bi izbjegli nepotrebne konflikte.
 

Možda te zanima... Tri najmoćnija i najkarizmatičnija astrološka znaka Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.