Psiha i seks Seks i veze 09. srpnja 2021.

'Trapez': Ovaj seksualni položaj dat će ti novi zamah u krevetu

Foto: shutterstock Seksualni položaj „trapez“ na prvu zvuči kao gimnastičko remek djelo, ali zapravo je vrlo jednostavan položaj i može unijeti puno zamaha u tvoj ljubavni život
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Seksualni položaj „trapez“ doista daje zamah tvom ljubavnom životu. Otkrit ćemo ti kako se izvodi...

Ljubavna igra i eksperimentiranje sa seksualnim položajima ne bi, naravno, trebali prerasti u gimnastiku. Međutim, zbog raznolikosti i novih iskustava između jastuka (ili negdje drugdje...) volimo se malo baviti sportskim aktivnostima. Seksualni položaj „trapez“ na prvu zvuči kao gimnastičko remek djelo, ali zapravo je vrlo jednostavan položaj i može unijeti puno zamaha u tvoj ljubavni život. Reći ćemo ti kako funkcionira položaj trapeza i zašto bi ga svi trebali isprobati.

Možda te zanima... Možda si sapioseksualka, a da za to ne znaš? Psiha i seks

Ovako funkcionira seksualni položaj „trapez“

On mora sjediti na rubu kreveta (ili nekom drugom rubu). Stopala trebaju biti čvrsto na zemlji. Ti sjedneš na njega, obaviješ ga nogama oko tijela i gledaš ga u početku ne zvuči previše novo, ali poseban učinak trapezoidnog položaja je taj što se sada ovisno o tome koliko si fleksibilna možeš nasloniti prema natrag koliko ti srce želi. 

Položaj ti omogućuje apsolutnu kontrolu, jer ovisno o tome koliko se naginješ unatrag mijenja se dubina i kut penetracije penisa.

Ne brini: dobrodošlo je pomoći si rukama kako ne bi izgubila stisak u žaru trenutka. Također je dobrodošlo da ti partner pomogne da se držiš ili da promijeni položaj kad njegove ruke nisu zauzete radeći nešto drugo.

Tantričkim seksom do višestrukih orgazama: U čemu je tajna ovog načina vođenja ljubavi? Možda te zanima... Tantričkim seksom do višestrukih orgazama: U čemu je tajna ovog načina vođenja ljubavi? Psiha i seks

Evo što nudi ovaj posebni seksualni položaj 

Položaj „trapez“ zvuči poput gimnastike, ali zapravo je izvediv za svakoga tko ne pati od problema s leđima. Za tebe ovaj položaj ima jasnu prednost: kontrola! Možeš odrediti dubinu i kut prodora i držati položaj na mjestu na kojem se najbolje osjećaš. On, s druge strane, također može uživati u neobičnom kutu prodiranja i predstavi koju mu se nudi u ovom položaju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.