Psiha i seks Seks i veze 15. svibnja 2019.

Tajna dugih sretnih veza jednostavnija je nego što misliš

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mark Manson, autor knjige The Subtle Art of Not Giving a F*ck," otkriva u čemu je tajna dugotrajnih ljubavnih odnosa.

Manson tvrdi da je ključ uspješnog ljubavnog odnosa dosada: "Mislim da bi odnos trebao biti dosadan što je više moguće. Svjestan sam da to ljudima zvuči čudno, ali mislim da tajna uspješnog odnosa definitivno nije u ludim odmorima na egzotičnim destinacijama nego u umijeću podnošenja nezanimljive svakodnevice u dvoje."

Razvod_1 Možda te zanima... Dva najčešća razloga za razvod braka, a nijedan nije preljub Psiha i seks

Muž i žena koji sada imaju 80 godina, a zajedno su 60 otkrivaju da je tajna njihovog dugotrajnog odnosa to što im nije dosadilo da godinu za godinom, sjede ispred kuće, pričaju o istim temama, gledaju televiziju, gledaju filmove, kuhaju večeru. Kod njih nije bilo velike drame, nisu letjeli tanjuri, lupali vratima i onda se strastveno mirili.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

 

Mnogi se boje da ne budu dosadni i žele imati uzbudljive živote i družiti se za zanimljivim osobama. Ali, osobe koje su kompleksne često su vrlo teške u romantičnim odnosima, stoga pazi što želiš.

Možda te zanima... Seksualni terapeuti navode 5 znakova da brak neće potrajati Psiha i seks

"Na neki čudan način, osjećam da trebamo njegovati više dosade u našim životima jer ona je znak da je sve u redu, a definitivno je dobra za odnose", kaže Manson. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.