Psiha i seks 04. prosinca 2015.

Video koji je dirnuo 8 milijuna ljudi!

Snijeg-Auto
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kakva radost: ima 101 godinu, a snijegu se veseli kao dijete. Evo dokaza da možeš doživjeti 100 godina ako radost pronalaziš u najmanjim stvarima, napisao je sin bakice sa snimke koju je dosad vidjelo 8 milijuna ljudi. Osim što ga je vidjelo više od osam milijuna ljudi, video je podijelilo njih čak 150 tisuća. Sve njih video je dirnuo i nadahnuo, nadamo se da će i tebe

''Vozio sam kroz snijeg i stao kako bi se okrenuo, no u tom su se trenutku otvorila vrata suvozača. Bila je to moja majka koja je u sekundi bila vani na snijegu'', ispričao je u pozadini snimke Armand Foisy. Video kojim je zabilježio njenu dječju radost u samo nekoliko je dana vidjelo više od osam milijuna ljudi. 

''Kada ti majka ima stotinu godina, uvijek je dobro uz sebe imati kameru kako bi se zabilježili trenuci poput ovog'', ispričao je Armand za Huffington Post.  Čim je izašla na snijeg, njegova je majka Albina posegnula za snijegom kako bi napravila grudu. Unatoč smanjenoj pokretljivosti, uspjela ju je i baciti ne skidajući pritom osmjeh s lica. 

Osim što ga je vidjelo više od osam milijuna ljudi, video je podijelilo njih čak 150 tisuća. Sve njih video je dirnuo i nadahnuo. Podsjetila me da se opustim, uživam u životu i imam vjere, napisala je jedna komentatorica ispod snimke na Facebooku.

Pročitaj više vijesti u specijalu: Blagdani na 24sata.

Pogledaj video ( Izvor: Armand Foisy Facebook/YouTube) 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.