Psiha i seks Moje emocije 22. svibnja 2020.

Slatke brige: ova mačka ne voli kada netko sjedi na njenom mjestu

Foto: Screenshot: yoshi__ben/Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Upoznajte Yoshitsune, pet godina staru mačku koja se ne boji izraziti svoje stavove!

Yoshitsune voli pažnju koju joj daje njena obitelj i igračke koje od njih dobiva. No, iako su nove stvari uvijek zanimljive i "bolje", njeno mjesto, odnosno stolica na kojoj sjedi ili spava omiljena joj je stvar od svih i ne voli ju dijeliti s drugima, prenosi The Dodo.

Ova razigrana mačka na sivo-bijelu stolicu voli se "zavaliti" kako kaže njena vlasnica, a ako netko drugi dođe i sjedne na nju, omiljena stvar koju će Yoshitsune napraviti jest probati se pozicionirati između naslona stolice i osobe koja je na njoj i - ni manje ni više - pokušati maknuti osobu sa stolice.

Osim stajanja ili sjedanja, Yoshitsune svojim malenim capama pokušava doslovno pogurati svoje vlasnike s nje jer ipak je to njeno omiljeno mjesto.

No, koliko god njenim vlasnicima bilo zanimljivo šaliti se s njom, na kraju joj obično popuste, te predaju stolicu kako bi se ona mogla odmoriti na njoj.

Imaš li i ti sličnih "problema" sa svojom mačkom?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.