Psiha i seks 16. travnja 2022.

Ružičasti pun Mjesec testirat će tvoje odnose s drugima

Ružičasti pun Mjesec
Foto: shutterstock Pun Mjesec pojavit će se danas na nebu malo prije 21 sat, a iako se zove ružičasti Mjesec, nije zapravo te boje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Travanjski pun Mjesec osvijetlit će nebo cijeli ovaj vikend, a iako se zove ružičasti Mjesec, zapravo nije te boje.

Pun Mjesec pojavit će se danas na nebu malo prije 21 sat. Osim što nosi naziv ružičasti, često se zove i uskrsni Mjesec jer se upravo po njemu računa kada kršćani slave Uskrs. Uskrs uvijek pada u nedjelju koja dolazi nakon prvog uštapa poslije proljetnog solsticija pa je ponekad Uskrs u ožujku, a ponekad u travnju kao ove godine.

Prema astronomima iz NASA-e ovaj vikend će biti vikend punog Mjeseca jer će se Mjesec činiti punim oko tri dana, od ranog petka ujutro do ranog ponedjeljka ujutro. Ružičasti Mjesec povezan je s proljetnim cvjetanjem biljke Phlox subulata, ružičastog divljeg cvijeta porijeklom iz istočne Sjeverne Amerike. Biljka je obično poznata kao puzavi, mahovinasti ili planinski plamenac.

Za razliku od posljednje dvije godine, ovog travnja ružičasti Mjesec neće biti supermjesec. Međutim, prema nekim tradicijama vjeruje se da pun Mjesec u travnju donosi mraz te ako izgleda blijedo može se očekivati kiša prenosi CNN

Ružičasto divlje cvijeće | Author: shutterstock Foto: shutterstock Ružičasti Mjesec povezan je s proljetnim cvjetanjem ružičastog divljeg cvijeta porijeklom iz istočne Sjeverne Amerike

Astrološki utjecaj

Kao i kod svakog punog Mjeseca, bit ćeš pozvana ponovno procijeniti svoj život jer ćeš otkriti razne povratne informacije koje će ti omogućiti da nastaviš dalje. Pun Mjesec omogućuje da neke stvari izađu na površinu.

Zbog punog Mjeseca u vagi preispitivat češ svoje odnose s drugima i imat ćeš priliku naučiti kako poboljšati svoje odnose putem kompromisa i suosjećanja dok istovremeno poštuješ svoju individualnost. Upravo puni Mjesec u intelektualnoj vagi balansirat će Sunce u tvrdoglavom i vatrenom ovnu koji te poziva da se usredotočiš na svoje potrebe i ostvariš svoje želje i ideje.  

Možda te zanima... Superhoroskop i antihoroskop za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.