Psiha i seks 08. travnja 2017.

Iskustvo: Zašto je dobro odgađati orgazam?

Mladi_Par
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

'Edging'(suzdržavanje od orgazma) je kad dovedeš osobu skoro do samog vrhunca i onda staneš. Dođeš vrlo blizu i povučeš se. Radi se o pojačavanju uzbuđenja, aludiranju na više, očekivanju, čekanju, žudnji, približavanju, gladi i napokon oslobađanju.

Pamela Madsen za Huffington Post rekla je da su najbolji orgazmi koje je imala bili oni koje je morala čekati te preporučila čitateljima da na temelju priče koja slijedi i sami isprobaju zašto je tako.

Mučenje sa sretnim krajem

Kad smo moj ljubavnik i ja došli u krevet, njegova je ruka bila između mojih nogu. Njegovi su se prsti tek malo pomicali. Dok smo gledali televiziju, odsutno se igrao mojom vaginom. Dovodio me do ludila. Zatim je otišao po pivo i promijenio program. Uživao je u tome što me ostavlja da čekam. I ja također. Iščekivanje je bilo nevjerojatno. 'Je li sve u redu, draga?', pitao me uz smiješak.

Sve što sam mogla je stenjati. Zatim je posegnuo za igračkom za koju je znao da će me dovesti do ludila – Lelo INA Wave. On se istovremeno miče, škaklja i vibrira. Uključio ju je i držao ravno ispred mog nosa dok nisam počela cviljeti od želje. A nakon toga se spustio. Uskoro sam počela vrištati. I tad, kad sam već bila blizu orgazma, poljubio me i rukom čvrsto stisnuo moju vaginu dok nisam osjetila kako orgazam iščezava. Skoro sam zaplakala kad je ugasio svjetla. Bilo mi je toliko vruće da satima nisam mogla zaspati. To je bilo mučenje, ali tako zabavno.

Nastavak odmah nakon buđenja

Kad sam se ujutro probudila bila sam na rubu. Čim sam otvorila oči, on me čekao i pitao '"trebaš nešto, ljubavi?" Jedva sam se suzdržala da ne skočim na njega. No, samo sam raširila noge i zajecala. Onda je sve opet počelo. Dovodio me do samog ruba orgazma. I na samo korak do cilja bi sve prekinuo i čekao. Pristupio bi i onda se povukao. I opet ispočetka. Bila sam u stanju poput transa ili iznimnog uzbuđenja i želje kad mi je napokon dozvolio da svršim. I tad sam mogla imati onoliko orgazama koliko sam htjela. To je bio najbolji seks ikad i jedan od najdojmljivijih orgazama u mom životu.

Znaš li što je analni orgazam i kako ga možeš postići?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.