Psiha i seks 12. veljače 2010.

Romantičnu večeru i knjigu osvajaju...

Srca-Pisma-1_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava povodom Valentinova daruje ukupno trinaest svojih registriranih korisnika koji su u igri darivanja točno odgovorili da se u restoranu Nova poslužuju specijaliteti veganske kuhinje

Troje najbržih, koji su prvi poslali točan odgovor, na dar dobiva romantičnu večeru za dvoje na Valentinovo, u nedjelju 14. velaječ, u zagrebačkom restoranu Nova u Ilici 72/I, između 18 i 23 sata. Sljedećih desetero registriranih korisnika od izdavačke kuće Planetopija na dar dobiva knjigu "Najljepša ljubavna pisma slavnih muškaraca".

Tri registrirane korisnice koje su prve poslale točan odgovor i osvojile večeru za dvoje na Valentinovo su:

Stanislava Likar
Sandra Jovanović
Vanda Plazonić Miloš

Desetero registriranih korisnika koji su osvojili knjigu "Najljepša ljubavna pisna slavnih muškaraca" su:

Gordana Hajduk
Valentina Brlet
Astrid Radošević
Andrijana Bojanić
Dunja Krajnc
Jasminka Rožan
Alenka Simonić
Željko Tomić
Zvjezdana Popović
Mujo Sabić

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Valentinovo u restorani Nova

Na dan ljubavi iznenadi voljenu osobu romantičnom večerom u restoranu Nova, u Ilici 72 u Zagrebu, od 18 do 23 sata. Uživajte u vega-ljubavnim specijalitetima, ugodnoj atmosferi i nježnoj glazbi... Bogati meni od pet originalnih jela, posebno spravljenih za ovu prigodu, zasigurno će zadovoljiti različite ukuse.

Želiš li u u društvu svoje najdraže osobe probati Strastvenu paštetu od oraha na zobenom kolačiću, Jušni poljubac od rajčice i bundeve, Amorovu pohanu kremu od batata, ili te možda privlači Ljubavni vatromet sa seitanom i majonezom od šafrana, svakako rezerviraj svoje mjesto na vrijeme i to na broj telefona: 01 4810 059 ili mailom na: info@novarestoran.com.hr.

Konac večeri uljepšat će vam Kupidov san ili Ljubavna krema, a što se u njima krije otkrijte sami. A da bi s istim žarom nahranili i dušu, pobrinula se nakladnička kuća Planetopija koja svakom paru poklanja jedno nježno ljubavno pismo iz svoje nove knjige "Najljepša ljubavna pisma slavnih muškaraca".

Više info: novarestoran.com.hr

Najljepša ljubavna pisma

Za knjigu skupine autora koja je ovih dana izašla u izdanju Planetopije, Daily Mail objavio je da je najromantičnija knjiga ikad napisana."Najljepša ljubavna pisma slavnih muškaraca" sadrže pisane izraze ljubavi Beethovena, Mozarta, Marka Twaina, Oscara Wildea, Flauberta i mnogih drugih, koja će te oduševiti svojim strasnim zanosom i dirljivom iskrenošću. Sam je odabir nadahnut pismima koje je Carrie čitala Faci u popularnom filmu Seks i grad.

Sagledana kao cjelina, ova ljubavna pisma velikih ljudi pokazuju da se muškarci nisu puno promijenili u posljednjih 2000 godina; prikazane su i strast, i ljubomora, nada i čežnja – kao i jednostavna ugoda slanja pisma osobi koju najviše volite i primanja pisma od osobe koja voli vas. Za neke od ovih velikana, ljubav je "slasni otrov", za druge je to "lijepa, mekoputna supruga na sofi s vatrom u ognjištu, knjigama i glazbom".

U ovoj knjizi ovjekovječene su sve nijanse ljubavi - ljubav može spržiti poput sunčeve topline ili prodrijeti u dubinu nečijeg srca poput kiše koja blaži. "Najljepša ljubavna pisma slavnih muškaraca" predstavljaju zbirku nekih od najromantičnijih pisama u povijesti čovječanstva.

Više info: www.planetopija.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.