Psiha i seks Seks i veze 17. ožujka 2019.

Pouzdani znakovi da te odabranik tvog srca zapravo ne želi

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Provjeri ponaša li se tvoj muškarac onako kako bi se trebao ponašati netko tko s kim planiraš provesti život ili je u međuvremenu izgubio zanimanje za tebe i ponaša se u najmanju ruku nekorektno.

  • Više nije pouzdan - svi ponekad radimo pogreške i izmišljamo razne izgovore da se ne vidimo s nekim iako kod kuće gledamo omiljeni film sa zdjelom kokica u krilu. Međutim, ako se neprekidno događa da tvoj partner kasni i ne ponaša se više prema tebi kao prema princezi, onda možda nije vrijedan da bude u tvom društvu.
  • Nije te predstavio svojim prijateljima - ne moraš odmah biti prihvaćena u njegovom društvu. Neki ljudi su jednostavno zatvoreniji i teško se otvaraju. Međutim, ako je prošlo nekoliko mjeseci da nisi upoznala ni jednog njegovog prijatelja, onda se tu nešto događa. Što on to krije u vezi sa svojim prijateljima? Daj mu vremena, ali ako te zaista ne pušta unutar kruga svojih najbližih prijatelja, onda on možda i nije osoba za duge staze.
  • Uvijek ga ti moraš zvati ili mu slati poruke -  naravno da su muški ponekad sporiji kad je komunikacija u pitanju, ali ako si ti jedina koja ulaže trud da veza opstane to neće moći dugo funkcionirati. Ne želiš nametljivog muškaraca ili nekoga tko je ovisan o tebi, ali ti sigurno ne možeš biti jedina osoba koja želi biti u kontaktu. Za vezu je potrebno dvoje. Ljubavna veza je kao dvosmjerna ulica, kojoj je uvijek potrebna ravnoteža da bi preživjela.
  • Nije se otvorio nimalo - provodiš već neko vrijeme zajedno, a zapravo vrlo malo znaš o njemu i njegovom privatnom životu. Potrudi se doprijeti do svoga partnera. Ako to nije moguće, možda on ne želi da upoznaš drugu stranu njegovog života.

Sumnjaš li u vlastite osjećaje prema svome partneru?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.