Psiha i seks Moje emocije 22. veljače 2021.

Počelo je razdoblje Riba, evo kako će utjecati na sve znakove

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Venera ulazi u Ribe, što će nas učiniti maštovitijima i romantičnijima u izražavanju ljubavi. Proteklim mjesecom u potpunosti je dominirala energija Vodenjaka, ali možemo se radovati što ćemo uskoro osjetiti pomak u kozmičkim vodama.

To je zato što je Sunce napušta ekscentričnog Vodenjaka i ušlo u emocionalne Ribe 18. veljače te je počela sezona Riba 2021. Kada Sunce putuje kroz Ribe, to nas dublje dotiče naših osjećaja, maštarija i kreativnosti, stoga je korisno znati kako će sezona Riba 2021. utjecati i na tvoj horoskopski znak:

Ribe su horoskopski promjenjivi vodeni znak, a njihova energija je uronjena u more osjećaja. Sa suncem u Ribama, svi horoskopski znakovi imat će priliku lakše pristupiti carstvu svojih emocija i maštarija. Ova sanjarska i nostalgična energija ponekad može otežati usredotočenost na stvarnost. Međutim, sezona Riba idealno je vrijeme za izražavanje osjećaja kroz kreativnost ili jednostavno nadoknađivanje potrebnog mentalnog odmora, prenosi Bustle.

Ribe Možda te zanima... Ribe: Karakteristike, zdravlje, ljubav, posao Psiha i seks

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Iako si poznata po svojoj bezgraničnoj energiji, ova sezona Riba traži od tebe da usporiš i provedeš neko vrijeme sama sa svojim osjećajima. Ako si ne pružiš miran prostor za razmišljanje o svemu što se događa u tvom životu, može biti teško krenuti dalje samopouzdanim putem - zato izdvoji vrijeme za introspekciju.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Možda se trenutno osjećaš kao emocionalni oslonac grupe prijatelja ili radne ekipe, a to nije laka uloga. Međutim, svjesnost o osjećajima drugih ljudi zapravo ti može pomoći da bolje shvatiš potrebe svoje grupe. Umjesto da budeš emocionalna spužva, koristi svoju ulogu kako bi izgladila sukobe i izgradila veze.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Kako se osjećaš u vezi sa svojim trenutnom putem u karijeri, Blizanče? Sezona Riba ovog mjeseca sjajnu pozornost stavlja na tvoj radni život i pomaže spojiti tvoje osjećaje sa odgovornostima. Kada je posao u pitanju - neka tvoje kreativne ideje prevladaju. To će unijeti još više samopouzdanja u tvoj život.

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Ne uživaš uvijek u pomicanju granica i izlaženju iz svoje zone udobnosti, ali nešto u sezoni Riba potiče te da izađeš iz svoje ljuske. Nastoj uspostaviti nove emocionalne veze s ljudima i otvoriti svoje srce svježim pogledima na život. Idealno je vrijeme za bavljenje nečim značajnim pisanjem, čitanjem ili učenjem nečeg što voliš.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Ovaj period života natjerat će te da gledaš prema unutra i dođeš u kontakt sa svojim najdubljim potrebama i željama. Ispituj intimne osjećaje prema ljudima koji su ti bliski i dragi srcu i razmišljaj o neispunjenim obećanjima koje si dala samoj sebi. Posveti se emocionalnom čišćenju ovog mjeseca i budi vjerna sebi.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Misli su usmjere ovog mjeseca na veze, Djevice, a izazov ti je da postaneš ranjiva i nosiš srce i priznanje u rukama. Otpusti potrebu za kontrolom u ljubavi i dopustite osjetljivosti sezone Riba da te omekša do poplave osjećaja kojih si se možda suzdržavala. Dijeljenje emocija samo će ojačati tvoju vezu.

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Ovaj mjesec donosi ti lijepu priliku da organiziraš svoj raspored s većim fokusom na brigu o sebi. Željna si ugoditi drugima i ispuniti njihova visoka očekivanja, ali važno je biti i nježan prema sebi. Uistinu ti je potrebno malo vremena za samu sebe! Priušti si nekoliko dana odmora i spa tretman kod kuće.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Umjetničke vizije i romantični osjećaji prelijevaju se iz tebe ovog mjeseca i nalaziš sve moguće načine kako svoje emocije pretvoriti u nešto lijepo. Sezona riba za tebe predstavlja kreativni vrhunac, zato zaroni u svoju strastvenu narav i prepusti se ljubavnoj vezi. Što dublje zaranjaš u stvari koje te nadahnjuju, to bolje.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Tvoj dom i srce te pozivaju ovog mjeseca, zato se nemoj bojati odvojiti neko vrijeme od svjetla svijeta i reflektora da bi njegovala obiteljske odgovornosti. Ovo je izvrsno vrijeme za emocionalno povezivanje s članovima tvoje porodice ili provođenje dodatnog vremena kod kuće s voljenima, razmišljanje o prošlim uspomenama i zajedničko stvaranje novih. 

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Ovog mjeseca plivaš u moru komunikacije pa pokušaj da te ne preplave poruke i pozivi koji ispunjavaju tvoj zaslon s obavijestima. Nemoj biti toliko zauzeta i zanemariti svoje vlastite osjećaje. Pronađi vremena za sebe uz silan posao.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Nakon moćne sezone Vodenjaka koja te usredotočila na vlastiti identitet, osjećaš se uistinu prisutna u fizičkom smislu u svijetu oko sebe. Upotrijebi energiju sezone Riba kako bi napredovala u postizanju svojih financijskih ciljeva i preuzela više inicijative na poslu ili u vezama. Sad imaš što dati, Vodenjače, zato budi velikodušan sa svojim vremenom i energijom bit ćeš nagrađen!

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Sretan rođendan, Ribice ! Mistične vibracije tvoje sunčane sezone ističu sve najbolje o tebi - tvoju kreativnost, emocionalnu osjetljivost i oštar osjećaj za intuiciju. Sada je prilika da sve ovo izložiš na uvid svijetu! Budući da si autentična i otvorena, nadahnut ćeš i druge da budu empatičniji i ranjiviji.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.