Psiha i seks Seks i veze 12. veljače 2017.

Pet super odluka nakon kojih će se tvoj ljubavni život promijeniti

Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako postaviš realne ciljeve, možeš značajno poboljšati izglede za sreću u romantičnim odnosima. Bilo da si sama ili u vezi ovi savjeti mogu ti pomoći da ostvariš vezu o kakvoj si oduvijek sanjala.

Ne traži savršenstvo

Želiš da je tvoj novi partner viši od 185 cm? Da, visoki muškarci su zgodni, ali ima toliko drugih osobina koje valja uzeti u obzir za izgradnju kvalitetnog odnosa. Usredotoči se na osjećaje koje partner budi u tebi i na njegovo ophođenje s drugim ljudima. Ti će ti pokazatelji jasnije nagovijestiti kako bi ti bilo u vezi s njime.

Kloni se zločestih muškaraca

Vrlo je nezgodno što su opasni i zločesti dečki ujedno privlačni i uzbudljivi, a obično i aktivniji u postelji. No, te osobine dolaze u paketu s bezobzirnošću, nevjerom i nemoralom. Problem je što žene otkrivaju njihove loše strane tek kad su se već 'navukle' na njih.
 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Ne zadržavaj se s pogrešnim

Prestani gubiti vrijeme s nekime tko ti izaziva nelagodu. Ako su mu dala priliku i izašla s njime, ali se na spoju nisi osjećala dobro, vjerojatno ne odgovarate jedno drugome. Kad te idući put nazove, budi velika cura i reci mu da te ne zanima.

Iskušaj nešto novo

Osjećaš li da si na ljubavnom planu upala u rutinu, trgni se i poduzmi nešto novo. Možda ti je dosad bilo neugodno dogovarati se preko interneta i nalaziti se naslijepo, ali ako ti dosadašnje taktike nisu donijele sreću, vrijeme je da iskušaš nešto originalno.

Nemoj previše analizirati

Ovo znači da nećeš čitati njegov SMS ili e-mail desetak puta kako bi razumjela smisao i da nećeš satima mozgati o tome kako i kada ćeš mu odgovoriti. Bolje je da to vrijeme utrošiš na vježbanje ili čitanje.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.