Psiha i seks Seks i veze 13. listopada 2016.

Pet načina kako da ispuniš svoje seksualne fantazije

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Seksualne fantazije su upravo to - fantazije. I rijetko kada u stvarnosti ispadne onako kako smo to zamišljali, a to je nedavno potvrdilo i jedno istraživanje. Osamdeset posto žena otkrilo je da proživljavanje fantazija nije ispunilo njihova očekivanja.

Jer u fantaziji kontroliraš situaciju i ne može se dogoditi ništa što bi te trenutno ohladilo. U stvarnosti, perverzni razgovori i igranje uloga mogu izazvati nelagodu. Međutim, ovo ne znači da bi svoje fantazije trebala zadržati samo za sebe. Trebaš samo navesti svog partnera da shvati što je to što ti želiš i sve će biti u redu.

Odluči što želiš

Tvoj partner neće uspjeti ispuniti očekivanja ako ti sama ne znaš što te uzbuđuje. Istražuj malo. Pretražite na internetu erotske priče koje su napisale druge žena i pronađi ono što te uzbuđuje. Žene su probirljive po pitanju fantazija. Od 10 erotskih priča koje pročitaš, možda te samo jedna uspjeti uzbuditi. I to je u redu jer ti samo tragaš za inspiracijom. Kada naiđeš na ono što ti odgovara, izgradi svoj scenarij. U koje doba dana se to odigrava? Gdje se nalaziš? Gradi priču polako, dio po dio, svoju savršenu fantaziju.

Imaš li povjerenja u njega?

Prije nego što odlučiš s partnerom podijeliti svoju fantaziju, zapitaj se je li on prava osoba za tako nešto. Želiš to napraviti s čovjekom kojem vjeruješ. Tako ćeš izbjeći da se osjećaš povrijeđeno i osramoćeno.

Seks_Neobavezni_1450X300_1 | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

Ne ispričavaj se unaprijed

Razgovor na temu seksualnih fantazija ne bi trebalo započinjati riječima: ”Dakle, ovo može zvučati čudno”. Tako samo navodiš partnera da pomisli da tvoja fantazija može negativno djelovati na njega. Samouvjereno mu predoči svoju fantaziju i veće su šanse da će se i njemu ta ideja svidjeti.

Budi diskretna

tvoja prednost je u tome što se muškarci često uzbude samo dok slušaju ženu da priča o svojim fantazijama. Ako nisi spremna izravno mu reći ono što te uzbuđuje, probaj zaobilaznim putem. Pronađi primjer iz knjige ili filma i recite mu: “Ovo djeluje zanimljivo, što misliš o tome?”

Unesi što više detalja

Kada kažeš seks utroje, možda misliš na to kako te dva zgodna muškarca seksualno zadovoljavaju. Međutim, tvoj partner može to i ovako shvatiti: “Konačno – seks s dvije žene!”. Zbog toga je važno da budeš što jasnija u opisu onoga što želiš. Čak i kada točno zna što želiš, tvoj partner može pogriješiti. U tom slučaju je sasvim u redu da zamišljaš idealnu scenu u glavi dok imaš seks s njim. Tako ćeš se moći prepustiti i sve će biti idealno.

Pročitaj kako apstinencija utječe na psihu žene.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.