Psiha i seks Seks i veze 16. travnja 2022.

Ovih 7 karakteristika učinit će te ženom iz snova

Foto: shutterstock Privlačnost je složen mehanizam koji obično uključuje vanjsku i unutarnju ljepotu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ruku na srce: ne bismo li svi željele biti žene iz snova? Onda bismo to trebale i pokušati biti, jer od toga nemaju koristi samo muškarci...

Što je to žena iz snova? Velike grudi, zategnuta stražnjica i lijep osmijeh – karakteristike koje zasigurno padaju na pamet nekima od nas kada je riječ o tome kako muškarci zamišljaju ženu iz snova. Ali, bismo li opisale našeg muškarca iz snova kao dobro građenog tipa sa pločicama na trbuhu, širokim ramenima i manikiranim rukama? Za muškarce, kao i žene iz snova, vrijede jednake stvari kada je riječ o traženju partnera.

• Privlačan/na za oči: privlačna osoba koju bismo željeli osvojiti i koja je apsolutno prikladna za spojeve, zaljubljivanje i seks

• Žena/muškarac iz snova: osoba koju bismo voljeli imati kraj sebe (i pored sebe u krevetu) do kraja života.

Naravno, svaka privlačna žena može biti i žena iz snova. Ali, osobine koje je čine privlačnom za oči različite su od onih koje je čine ženom iz snova. Naime, ono što muškarci dugoročno vole u ženi obično nije vidljivo na prvi pogled.

7 karakteristika žene iz snova za cijeli život

1. Otvoreno priča o tome što je pokreće

Iznenađenje, iznenađenje: muškarci jednako loše čitaju misli kao i žene! A, tko želi biti u vezi s partnerom koji mu stalno pokazuje u čemu je loš...? Žene iz snova govore svom dečku što žele i poštede ga glavobolje, frustracije i nevolje. I same sebe…

2. Misli svojom glavom

Ako je neka osoba "samo" lijepa to je elegantan „dodatak“ ako se netko želi pohvaliti pred prijateljima. Ali, kada je riječ o zajedničkom životu, žene teško mogu biti, za muškarce, samostalne, neovisne i dovoljno usmjerene na ciljeve. Naravno, kao partnerice trebamo raditi i kompromise i ne možemo očekivati da ćemo imati 100 % volje. Ali, u vezi iz snova partneri se nadahnjuju. Ne možeš to napraviti bez vlastitih ideja, vlastitih ciljeva, vlastitih prijatelja, vlastitih hobija - vlastitog mozga.

Što ženu čini privlačnom? Možda te zanima... 10 suptilnih znakova koji dokazuju da si jako privlačna! Psiha i seks

3. Nije uvijek predvidljiva

Da, čak su i žene iz snova ponekad loše raspoložene ili se toliko oduševljavaju idejom iz vedra neba da iskre lete svuda oko njih. Nevjerojatno, ali istinito: to je čini, čak i za muškarca, humanom, ljupkom i šarmantnom. Nitko ne želi provesti svoj život sa strojem, čak i ako je seksi, plav i plavook.

4. Iskreno joj je stalo do njegovog gledišta

Žena iz snova shvaća svog partnera ozbiljno i vidi njegov doprinos (mišljenje, perspektivu, želje, interese) kao obogaćivanje i inspiraciju. Lijepa nuspojava za njega: on to osjeti! Jackpot za njegov ego i samopouzdanje. Psihologija je ponekad tako jednostavna - iskreno voliš i poštuješ osobu i postaješ joj neodoljiva...

5. Ona uživa u svom životu

Što je važnije pri odabiru partnera: kako izgledamo ili kako se osjećamo jedno uz drugo? Točno, osjećaj! A to vrijedi i za muškarce i za žene. Ali, nitko se ne osjeća dobro kada je njegov partner stalno discipliniran i stoički nastrojen pa si uskraćuje bilo kakvo zadovoljstvo. Ljudi koji, s druge strane, vole živjeti i uživati, zaraze one oko sebe i svojim ponašanjem čine druge sretnijima. Nije ni čudo da je sposobnost uživanja kriterij za ženu iz snova...

Možda te zanima... Što ženu prema mišljenju muškaraca čini lošom ljubavnicom? Psiha i seks

6. Uživa u seksu

I to u kombinaciji s točkom 1 - jackpot! U krevetu se ne radi o ljepoti, posebnim vještinama ili kvalitetama. Njemu je također svejedno usklađuju li se seksualno vaši horoskopski znakovi. S druge strane, ono što većina smatra ludo seksi i neodoljivim je kada se žena osjeća požudno i uzbuđuje se tijekom seksa te „dođe na svoje“. 

7. Ima povjerenja u njega

Da, zdrava ljubomora dio je zdrave veze i čak je znak ljubavi. Ali, ako si ljubomorna na zdrav način, možeš vjerovati svom partneru, a to je ono što muškarci žele od žene iz snova. Naime, to im to daje sigurnost i opušta vezu. I to barem subliminalno, jer povjerenje u vezama uvijek zahtijeva određenu dozu samopouzdanja, a žena iz (snova) ima sve razloge za to...

Zašto 'prava žena iz snova' ne odgovara našem klišeju?

O tome bi mogla pitati tri milijarde muškaraca, a svi ispitani bi se vjerojatno složili: savršena žena ne postoji. A čak i da postoji, nitko ne bi želio biti sa ženom koja svojom savršenošću i besprijekornošću u njemu neprestano pokreće kompleks inferiornosti.

Doduše, kada su slobodni, muškarci mogu opisati svoje žene iz snova s karakteristikama kao što su vitke, s oblinama na pravim mjestima, duhovite, inteligentne. Ali, ako se fokusiramo na priče o uspjehu iz stvarnog života, na muškarce koji su pronašli svoju ženu iz snova i pravu ljubav u svojoj partnerici, onda dobijemo odgovore poput:

• s njom nikad nije dosadno

• mogu se smijati s njom

• daje mi osjećaj sigurnosti.

Stoga je greška ako mislimo da moramo imati određene dimenzije ili frizure kako bi nas muškarci vidjeli kao ženu iz snova. Biti samouvjerena i autentična su istinske osobine žene iz snova. A ako to učinimo našim životnim ciljem i osobnim razvojem, nisu samo muškarci ti koji od toga dobivaju nešto.

Možda te zanima... Tip ženskog lica koji je muškarcima najatraktivniji Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.