Psiha i seks Seks i veze 17. rujna 2021.

Ova 4 horoskopska znaka najbolji su supružnici!

Horoskop i brak
Foto: shutterstock Doznajte što vam donosi Jupiter planet blagostanja i napretka, a ako znate gdje vam se nalazi podznak dobro je pročitati i značenje znaka u kojem vam se on nalazi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hoće li biti dobar suprug? Horoskopski znak muškarca može otkriti puno toga o tome jesu li njegove osobine dobrodošle za brak

Jesi li se ikada zapitala koji će ti muškarac jednog dana biti suprug? OK, ne možemo ti reći hoćeš li se i za koga točno jednog dana udati. Međutim, zahvaljujući astrologiji, znamo koji se muškarci, prema horoskopskom znaku, najbolje osjećaju kao supružnici! 

Ova četiri horoskopska znaka postaju najbolji muževi

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage odlikuju se iskrenošću kada su osjećaji u pitanju. Ne plaše se da će ih netko povrijediti i žele puno sklada u vezi.

Dakle, rijetko će doći do svađe među vama, a ako i dođe, taj će čovjek učiniti sve samo da svađa prestane. Muškarci vage također otvoreno prenose svoje želje i potrebe.

Rak

Ako si pronašla muškarca rođenog u znaku raka: čestitamo! Ovi muškarci doista imaju sve što je potrebno dobrom suprugu. Brižni su, odani i osjećajni.

Muškarac rak će dati sve od sebe da te učini sretnom kao svoju ženu. A ako ti bude teško, učinit će sve da odagna loše raspoloženje. Ono što je ovdje od velike pomoći: muškarci rođeni u znaku raka obično se ne boje pokazati svoje osjećaje. A ako je jedna stvar važna u dobrom braku, definitivno je to činjenica da oba supružnika mogu biti sigurna u osjećaje svog bračnog partnera. 

Bik

Brak s muškarcem rođenim u znaku bika bit će senzualan i pouzdan! Muškarci s ovim znakom ne boje se čvrste veze.

Naprotiv, jako cijene što su u ozbiljnoj vezi i žele da im život bude siguran i stabilan. U brak donose najvažniji preduvjet - dobrotu.
Osim toga, muškarci bikovi su pustolovno nastrojeni i jako se vole zabavljati - zato ti u krevetu može biti izuzetno uzbudljivo dugi niz godina!

Djevica

Jedna od najboljih osobina muškaraca koji su rođeni u horoskopskom znaku djevice: vole imati stvari uredne i sređene. Oni pospremaju i čiste! Sami od sebe! Nikada se nećeš svađati sa suprugom oko čarapa u hodniku. 

Ali, naravno da i muškarci djevice imaju puno više od velike ljubavi prema urednosti: vole biti pouzdani, pošteni i odani ljudima koji su im važni. Vjernost je apsolutno neophodna za sretan brak.

Osim toga, muškarci djevice su iskreni. Ako je svađa na pomolu, pokušavaju brzo ukloniti probleme s otvorenim raspravama. A kad te pohvali, možeš biti sigurna da misli ozbiljno!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.