Psiha i seks Moje emocije 28. veljače 2019.

NLP i odnosi na poslu - kako mirno riješiti sukob s kolegom i šefom?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U LIVE emisiji na Facebooku missZDRAVE prati nas od 14.30 h jer pričamo o odnosima na poslu, sukobima s kolegama i s nadređenima, radu s zahtjevnim klijentima i upravljanju negativnim emocijama. Kako nam u našem poslovnom životu može pomoći NLP pričamo s Draganom Mladenović.

NLP je više od uspješne komunikacije i skupine vještina i alata koji omogućavaju osobni rast i razvoj. NLP nas uči kako ljudska bića organiziraju ono što vide, čuju, kako filtriraju i pohranjuju informacije iz vanjskog svijeta i kako riječi i ponašanje otkrivaju naš um.

 | Author: Foto: INA Foto: Foto: INA Dragana Mladenović Bogato iskustvo u trenerskom radu

Dragana Mladenović, Master trener NLP-a i HNLP-a & Coach 1989. završila je Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet - socijalni pedagog i radila je 13 godina kao grupni odgajatelj u dječjem domu. Praktičarski NLP trening završila je 1999., a majstorski 2000. godine, u okviru Hexagon training company.

Za trenera NLP-a i HNLP-a certificirana je u Neuroenergetics - Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju. Istom je prigodom stekla i certifikat za Coach-a. Dragana je također certificirani terapeut za Time Line TherapyTM, a završila je tečajeve iz Hipnoze 1 i 2 (Hexagon training company).

Bila je asistent trener na Trenerskom treningu u Neuroenergetics-internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju, Lancaster, SAD. Dragana, do sada u svom dugogodišnjem trenerskom radu kontinuirano drži treninge za NLP praktičare i mastere, NLP trenere, mnogobrojne in-house i specijalizirane treninge. Autor je knjige Algoritam za uspjeh. Ima bogato iskustvo u individualnom coachingu i savjetovanju.

U LIVE emisiji na Facebooku missZDRAVE prati nas od 14.30 h i nauči kako pričati s kolegama na poslu kako bi ostvarila najbolje rezultate.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.