Psiha i seks Moje emocije 08. lipnja 2017.

"'Muž će ti misliti da je oženjen za muškarca' i što su mi još rekli jer imam male grudi"

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako postoji jedna stvar bez koje ne mogu živjeti to je postavljeni grudnjak. Bilo bi pretjerano reći da moje postojanje ovisi o tim grudnjacima, ali često se tako osjećam, priča anonimna "vlasnica" malih grudi za portal Oddnaari. Ona kaže da tako pretjerano reagira jer je često bila metom neukusnog ismijavanja zbog malih grudi.

Osim neukusnih viceva Anonimna se suočila i s "dobronamjernom" kritikom da suprugu neće biti privlačna jer muškarci vole žene s oblinama na pravom mjestu i da će sigurno doći do toga da pomisli da je oženjen za muškarca, a ne za ženu.

Mogući uzroci boli u grudima
Jedan od komentara bio je i da joj grudi izgledaju i kao dva prištića. To je Anonimna slušala tijekom odrastanja, kako kaže kretala se u vrlo kompetitivnom društvu u kojem se natjecalo u svemu pa i u veličini grudi, a omiljene uvrede za njezine grude bile su da su poput uboda komaraca i prištića.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Jedan od čestih savjeta koje dobiva je i da ugradi implantante, a njezin odgovor tim "savjetnicima" nije primjeren da bio napisan ovdje, pa je dovoljno reći da joj ne pada na pamet.

Terapija za bolne grudi

Komentatorima da nije prava žena zato jer ima male grudi, besplatno dijeli lekcije iz biologije.

Koliko često i kako treba prati grudnjak?
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.