Psiha i seks 16. srpnja 2021.

Muškarci s ovom osobinom bolje i brže dovedu ženu do orgazma

Foto: shutterstock Istraživanje objavljeno u znanstvenom časopisu „Socioaffective Neuroscience & Psychology“ pokazuje da muškarci s određenim karakteristikama imaju znatno veću stopu uspjeha
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Istraživanje pokazuje da nije sve u seksualnoj tehnici! Naime, i čovjekov karakter odgovoran je za osobine ljubavnika. Otkrit ćemo ti što stoji iza toga…

Dovesti svog (seksualnog) partnera do orgazma nije uvijek lako - svaka žena je drugačija i ima neke druge „gumbe“ kada je u pitanju uzbuđenje. Podrazumijeva se da je potrebna prava tehnika, ali i komunikacija. Ali, ni to nije dovoljno... Istraživanje objavljeno u znanstvenom časopisu „Socioaffective Neuroscience & Psychology“ pokazuje da muškarci s određenim karakteristikama imaju znatno veću stopu uspjeha. O kojoj se to osobini radi? 

Možda te zanima... Što muškarci zapravo žele kada je u pitanju seks? 8 ključnih točaka Psiha i seks

Ova osobina pruža više vrhunaca

Da bi se saznalo kako karakter muškarca utječe na njegovu sposobnost da dovede ženu do orgazma, u istraživanju su sudjelovale 103 žene u dobi od 20 do 69 godina. Znanstvenici su ih pitali o njihovim seksualnim iskustvima i karakteristikama njihovih prethodnih ljubavnika. 

Došli su do uzbudljivog rezultata: muškarci sa smislom za humor prije dovode žene do vrhunca. Sudionice su također spomenule kako važnu ulogu igra to koliko se čovjek trudi i odgovara na njihove potrebe.

Premda istraživanje nije baš jako reprezentativno (zbog malog broja sudionica), svi se možemo složiti da je humor u krevetu vrlo koristan. U krajnjoj liniji, skida pritisak s „napete situacije“ i osigurava da se možemo opustiti te bolje otpustiti kočnice. A to je definitivno najbolji uvjet za orgazam, zar ne?

Možda te zanima... One su jednorozi: Žene koje izlaze isključivo s parovima, a ovo su njihovi motivi Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.