Psiha i seks Moje emocije 24. kolovoza 2016.

Ljubav na prvi pogled je mit, zaljubljujemo se tek na četvrti pogled!

Ljetne_Ljubavi1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Istraživači s američkog Sveučilišta Hamilton dali su mladićima i djevojkama fotografije lica drugih ljudi. Pratili su aktivnost mozga dok su ispitanici ocjenjivali koliko im je netko s fotografije atraktivan

Par se mora vidjeti najmanje četiri puta da ih pogodi Kupidova strelica, pokazalo je istraživanje, a prenosi Večernji.hr.

Ljubav na prvi pogled tako bi mogla postati mit

Istraživači s američkog Sveučilišta Hamilton dali su mladićima i djevojkama fotografije lica drugih ljudi. Pratili su aktivnost mozga dok su ispitanici ocjenjivali koliko im je netko s fotografije atraktivan. 

Usvoji ovih 5 pravila i nijedan muškarac ti neće moći odoljeti.

Drugi put su dobili fotografije osoba koje su ocijenili vrlo privlačnim. Privlačnost je rasla i treći put, a na najvišoj je razini bila kada su ispitanici istu osobu, odnosno njezinu fotografiju, ugledali četvrti put. Tada je zabilježena i jača aktivnost mozga, a dokazalo se i da Kupidova strelica ipak ne leti tako brzo. Barem ne na prvi pogled. 

Zašto neki vjeruju da je ljubljenje udisanje tuđe duše?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.