Psiha i seks 14. veljače 2015.

Ljubav je započela poljupcem na klupici

Par-Usp_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U našem nagradnom natječaju koji je trajao od 09. do 13. veljače do 14 sati čitatelji su trebali s nama podijeliti svoju ljubavnu priču i mogli su osvojiti NUXE Huile Prodigieuse OR čudesno suho ulje. Pročitaj ljubavnu priču čitateljice i doznaj koga smo nagradili

Čitateljica čija nam se priča najviše svidjela i koja je osvojila NUXE Huile Prodigieuse OR čudesno suho ulje je Mirela Žarković. Čitateljicu ćemo e-mailom obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Više o nagradnom natječaju doznaj ovdje.

Priča čitateljice Mirele

Naša ljubavna priča započela je davne 1998. godine. Tada sam bila 16-godišnja tinejdžerica i on je bio moja simpatija, 2 godine stariji od mene, prekrasnih plavih očiju i zaraznog osmijeha. Bila je to obostrana simpatija, dane smo proveli družeći se i uživajući u ljetnim koncertima. No sve je ostalo na tome i podsjetilo me na stihove pjesme Meri Cetinić ''samo simpatija dugo se, dugo, pamti, ne prođe nikad, ne blijedi nikad samo simpatija''. Iako smo bili iz istog mjesta nakon tog ljeta putevi su nam se razišli i nismo se vidjeli sve dok 3 godine kasnije nisam, vozeći se autobusom na predavanja, slučajno na stanici ugledala njega. Isti osmijeh, plave oči koje nikad nisam zaboravila i u tom trenutku osjetila sam da mi srce kuca jače, a koljena klecaju. Tu noć nisam oka sklopila, iz nekog razloga ja sam stalno mislila na njega. Pojavio se tiho baš kad je u mom ljubavnom životu vladala zbrka.

Jedva sam dočekala nazvati najbolju prijateljicu i dogovoriti kavu na kojoj sam joj morala ispričati najnovije vijesti. Zakazale smo kavu u našem omiljenom kafiću i dok sam joj prepričavala što se dogodilo, na vratima kafića ugledam njega i pogledi nam se sretnu. On totalno 'cool' prilazi našem stolu, pozdravlja moju prijateljicu, a ja od nervoze ne znam gdje bih sama sa sobom. ''Kako si, vidim nemaš više aparatić za zube kao nekad?'' rekao je i nasmijao se. ''Nismo se dugo vidjeli nas dvoje?'' U zraku se osjetila napetost između nas. Prijateljica se zagonetno smijala i lagano bockajući pitanjima ispitivala da li možda on ima nekoga.

Narednih mjesec dana posvetila sam se učenju i pripremanju ispita i nisam nigdje izlazila. Taj dio obveza sam uspješno svladala, položila sam zadane predmete i krenula proslaviti sa prijateljicama. Večer smo počele u omiljenom kafiću čavrljajući, međutim kad je atmosfera postala uzavrela dignule smo se i plesale na ritmove omiljene nam pjesme. Dok sam plesala osjećala sam da me netko promatra. Okrenula sam se i ugledala njega. Kafić je prepun ljudi, a ja sam samo vidjela njega i on mene. Prijateljice su me u tom trenutku pozvale i rekle da idemo u drugi klub, prihvatila sam. Na izlazu iz kafića put nam je presjekao on pitajući nas gdje idemo tako brzo i da li nam može ponuditi prijevoz. Rekle smo mu da idemo u drugi klub, da nam ne treba prijevoz, ali na njegovo inzistiranje da nas povede popustile smo. Čavrljajući u automobilu o svemu i svačemu pogledao me i pitao da li može dobiti moj broj mobitela te rekao prijatelju koji je bio s nama da ga zapiše.

Prvi poljubac

Prošlo je još nekoliko dana kad sam dobila poruku na mobitel: ''Jesi li slobodna ovaj vikend da odemo na piće?'' Srce je lupalo sto na sat, a osmijeh je bio od uha do uha. Pričekala sam neko vrijeme prije nego što sam mu poslala poruku, pravila sam se malo nedostupna da ne pomisli da sam čekala na njegov poziv. Dan D je stigao, pomno sam birala odjeću za izlazak, da ne bude prenapadno, da ne bude previše uštogljeno i kad sam se napokon odlučila za kombinaciju još je trebalo samo nabaciti make up i sve je bilo spremno. Gledajući se u ogledalo bila sam jako zadovoljna svojim izgledom i prepuna samopouzdanja krenula na dogovoreni sastanak. On kao pravi 'gentleman' me čekao. To je bio dobar znak, ne volim osobe koje kasne. Izabrali smo nenametljivi i tihi kafić gdje možemo razgovarati bez da se moramo nadvikivati. Rekao je da se nedavno vratio iz vojske i da je odslužio vojni rok, da je krenuo na doškolovanje za novo radno mjesto. Činilo mi se da smo samo nastavili gdje smo stali samo što smo bili stariji.

Uputili smo se u šetnju, bila je prekrasna večer. Sjećam se svega što smo rekli kao da je bilo jučer, nebo je bilo prepuno zvijezda. Došetali smo do klupe na plaži i sjeli. U tom trenutku nastala je neugodna tišina i dok sam razmišljala što dalje prislonio je svoje usne na moje i poljubio me. Bio je to početak jedne ljubavi. Ulazeći u automobil, na radiju je svirala pjesma od grupe U2 'Stuck in a moment' okrenuo se prema meni, ponovio te riječi i poljubio me. Kad sam došla kući bila sam u sedmom nebu. Zaljubila sam se u osobu u koju sam se najmanje nadala,  koja je uvijek bila blizu mene, a uvijek tako daleko. Nakon divne zajedničke 4 godine veze zaprosio me na njemu svojstven način, na plaži je izvadio prsten i dirnuo me do suza. Nakon godinu dana zaruka vjenčali smo se, a godinu dana braka okrunili smo našu ljubav najljepšim poklonom, našom bebom. Svaki put kada čujemo pjesmu 'Stuck in a moment' vrati nas sjećanje na jednu klupu i prvi poljubac. Bilo je uspona i padova, ali uvijek smo bili tu jedno uz drugo i jedno s drugim. Naša djeca su pečat velike ljubavi i kroz ovu priču ja mu poručujem da ga volim i da ću ga voljeti vječno.

Doznaj više o usamljenosti u vezi. Pogledaj video koje masaže su popularne za Valentinovo.

-

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.