Psiha i seks 14. veljače 2016.

Koji je tvoj savršeni Feng Shui par?

Kravica-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Savjetnica za Feng Shui i kinesku astrologiju Aleksandra Dorann pripremila ti je ljubavne Feng Shui kombinacije. Upiši svoj datum rođenja i datum rođenja svog partnera i saznaj koliko si ti i partner odgovarate. Također možeš doznati kako se tvoj znak slaže s nekim od ostalih znakova

Kineska astrologija

Aleksandra Dorann savjetnica je za kinesku metafiziku i podučava Feng Shui, kinesku astrologiju, čitanje crta lica i I Ching. Završila je školovanje na Mastery Academy of Chinese Metaphysics u Maleziji i stekla zvanja savjetnice za Feng Shui i kinesku astrologiju te postala licencirani instruktor te ustanove. Kolumnistica je Zdrave Krave i čitateljima pokušava približiti svoj pogled na svakodnevne događaje i teme kroz yin yang princip i teoriju pet elemenata i nastoji potaknuti nova gledišta ili čak rješenja poznatih situacija.

Teorija pet elemenata

Kineska astrologija je jedna od metafizičkih znanosti Kine. Kao i zapadna astrologija nastala je praćenjem nebeskih tijela i tumačenjem utjecaja kombinacija njihovih energija na Zemlju i na njezine stanovnike. Feng Shui horoskop temelji se na Qi - energiji, principu balansa Yina i Yanga te na teoriji pet elemenata (metal, voda, drvo, vatra i zemlja). Svaki Feng Shui horoskop vrijedi od 8. dana tekućeg do 8. dana sljedećeg mjeseca jer se energija mijenja 7. ili 8. dana u mjesecu.

Aleksandra Dorann osim redovnog horoskopa, ovog proljeća donosi ti i Feng Shui ljubavne kombinacije koje možeš doznati ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.