Psiha i seks Moje emocije 26. veljače 2019.

Pronađi nekog tko će te gledati kao što Emma Stone gleda u Oliviju Colman

Foto: screenshot YouTube
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Postoje razne izreke o prijateljstvu i o tome kako prepoznati lažno prijateljstvo, no nama se posebno sviđa ona koja kaže da pronađeš prijatelje koji će biti sretni zbog tvoje sreće. Čini nam se da primjer toga prijateljstvo Emme Stone i Olivije Colman.

Pop Sugar, ali i razni korisnici Twitter prenose snimke i videe 30-godišnje američke glumice Emme Stone koja pokazala posebno uzbuđenje i sreću kad je njezina kolegica Olivia Colman osvojila Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu u nedjelju navečer.

Nakon što je pročitano ime Olivije Colman za film The Favourite, Emma se rasplakala, zagrlila i poljubila kolegicu te nastavila pljeskati dok je Olivia držala svoj govor. Kakvo prijateljstvo i kakva podrška!

Neki od komentara koje su podijelili korisnici Twittera su: "Pronađi nekog tko će te gledati onako kako Emma Stone gleda u Oliviju Colman kad je osvojila Oscara." Drugi korisnik je napisao: "Jeste li ikada bili tako sretni zbog nečega kao što je Emma Stone bila zbog Olivije Colman? Ne."

No, prijateljstvo je obostrano jer je i Olivija u svom govoru ispunjenom emocijama odala počast svojim mnogobrojnim suradnicima i prijateljima

Možda te zanima... Olivia Colman: 8 stvari koje ne znaš o dobitnici Oscara Ljepota i relax

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.