Psiha i seks Moje emocije 23. studenoga 2018.

Postoji li život između života?

Manifestacija
Foto: Thinkstock Važno je razumjeti da je strpljivost velika vrlina kad je riječ o privlačenju onoga što želiš.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U emisiji uživo koja se emitirala na Facebooku missZDRAVE čiju snimku možeš pogledati u videu u članku Martina Medverec, urednica portala ugostila je Dražena Radakovića, psihoterapeuta s certifikatom Instituta za hipnoterapiju i život između života Michael Newton te autora nekoliko knjiga.

U emisiji je Radaković govorio kako se radi seansa regresoterapije te kome i kako može pomoći da riješi probleme u ovom životu, a za koga je bolje da ide na psihoterapiju. Radaković je objasnio i što je Newtonov institut za hipnoterapiju i život između života: "NI (The Michael Newton Institute) je najpoznatiji institut za regresoterapiju na svijetu čiji je osnivač Michael Newton, koji je psihijatar po struci. On danas broji preko 200 terapeuta diljem svijeta, među kojima sam i sam.

Možda te zanima... Drugačiji pogled na život i smrt: Je li smrt zaista kraj? Psiha i seks Gay Možda te zanima... Psst, moj muž je gay! Psiha i seks

Tvrdnja da postoji život između života nije krenula od samog Michaela Newtona i našeg instituta već je gledano kroz povijest prisutna u svim kulturama i religijama o čemu dosta pišem i u svojoj knjizi 'Život između smrti i ponovnog rođenja'. Tako i u Egipatskoj knjizi mrtvih, Tibetanskoj knjizi mrtvih, svim teozofskim zapisima, antropozofskim, pa sve do novijih autora koji su (za neke je to jedino važno) vrhunski znanstvenici, mahom psihijatri ili doktori znanosti.

 | Author: miss ZDRAVA Foto: miss ZDRAVA

U videu pogledaj što Radaković kaže je li sudbina zapečaćena i kakvim ponašanjem i djelima možemo utjecati na nju, zašto ljudi s ljubavnim problemima traže odgovore u prošlim životima kao i mogu li ih ondje naći te još niz intrigantnih tema.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.