Psiha i seks Seks i veze 24. rujna 2017.

Ja ću naučiti disati bez tebe! Znam da hoću, jednog dana

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Donosimo ti pismo naše čitateljice o tome kako se nosi s prekidom svoje veze i kroz kakva emotivna stanja prolazi.

Ja ću naučiti disati bez tebe. Prije samo nekoliko tjedana, bili smo par koji je jedno drugom bio sve, život, snaga, podrška, ljubav, sve. No, nekoliko tjedana kasnije, ostavio si me i otišao pronaći sebe, pronaći ono što želiš u životu.

Ljubav života Možda te zanima... Ne završimo uvijek s "ljubavi svog života" i to je u redu Psiha i seks

Ja još uvijek mogu osjetiti tvoju prisutnost oko mene, kako mi diraš kosu, kako me gledaš ravno u oči, kako odmaraš svoje ruke na mojim bokovima. To se mogu činiti kao samo obične geste koje svaki muškarac čini sa svojom djevojkom, ali za mene, te su male geste bile poput kisika. One su me punile životom, pomagale mi da lakše prođem kroz loše i dobre dane.

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

Nikada nisam ni pomislila da ću morati živjeti bez tebe, bez nas. Čak i do današnjeg dana, nikada neću potpuno razumjeti kako si mogao ostaviti sve iza sebe u djeliću sekunde.

Koliko god bih voljela krenuti dalje baš kao što si ti, sumnjam da ću se samo tako moći ikada odmaknuti od sjećanja na nas. Možda je moja ljubav bila previše snažna, možda je za tebe bilo previše nositi teret da te netko voli cijeloga tebe i da si ti netko koga sam oduvijek željela.

Prekid1_1 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Možda sam trebala malo obuzdati svoju ljubav prema tebi tako da se ne osjećaš zarobljen unutar moje ljubavi kao ptica u kavezu. Sve te misli „možda” su me uništile. Možda sam mogla biti bolja djevojka za tebe, možda bih mogla pokušati zaboraviti, a možda i ne. Mogla sam te kriviti, ili sebe, kriviti naše razlike i naš mentalitet, ali sve to više ionako nije važno.

Voljela sam te, i to je sve, točka. Više ne osjećam nikakve negativne emocije prema tebi. Možda je to ono što je zrak za nas, ono nije čisti kisik, već se  sastoji od mnogih drugih čestica i elemenata, ali još uvijek je potreban da opstanemo i udišemo, jer moramo. Baš kao što i ljubav, nezdravi odnosi, mržnje, i razlike, dolaze u paketu i tada naučiš voljeti, voljeti snažno.

Možda je to ono što ljubav i jest: ljubite i volite do točke u kojoj ništa drugo nije važno, a sve što ostane su samo sjećanja na lijepe uspomene između dvoje stranaca.

Ja ću naučiti disati bez tebe. Znam da hoću, jednog dana.

Možda te zanima... Sve se događa s razlogom: Bolest, ozljeda, ljubav, izgubljeni trenuci prave svrhe! Ljepota i relax

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.