Psiha i seks Moje emocije 04. siječnja 2022.

Horoskop za siječanj za svih 12 znakova

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nova godina, nova ti? Ili si još uvijek opterećena istim stvarima?

Počela je nova 2022. godina, i nadaš se da će biti bolje. Bit će bolje, ali tek kada prođe siječanj. Siječanj će biti malo turbulentan, ali to ne znači da će takav biti i ostatak godine. Evo što siječanj donosi za sve horoskopske znakove premma New York Postu. 

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Puno planetarne energije bit će usredotočeno na tvoju karijeru i ambicije tijekom siječnja, posebno s mladim mjesecom u sektoru uspjeha koji donosi nove prilike već u tjednu nakon 2. siječnja. Međutim, pokušaj završiti stvari što je brže moguće jer će Merkur donijeti drame u tvojoj zoni prijateljstva nakon što postane retrogradan 14. Mogla bi otkriti da poznanik odustaje od obećanja koje je prethodno dao ili da jednostavno nisi na istoj strani s prijateljem u tjednima koji dolaze.

Pun mjesec stiže 17. siječnja i donosi važne trenutak u obitelji ili domu općenito. Neki bi Ovnovi mogli odlučiti da je vrijeme da počnu razmišljati o selidbi u godini koja dolazi ili čak da se dogodi važne promjene u odnosu na njihovu rodbinu. Također bi se mogla osjećati pomalo nostalgično ovog mjeseca jer je retrogradna Venera. Izlasci neće biti toliko važni u siječnju, osim ako nisi spremna izaći iz svoje zone udobnosti, stupiti u kontakt s nekim tko je pomalo egzotičan ili ako se vraćaš vezi koju si ranije imala.

Bik (20. travnja - 20.svibnja)

Od početka 2022. primijetit ćeš da godina već ima sasvim drugačiji ton od onoga na koji si navikla. Ulaziš u veličanstvenu godinu za svoje ambicije, težnje i društveni život. Također je vrlo vjerojatno da ćeš biti željna ići u novim smjerovima i malo se zabaviti! Mlad mjesec 2. siječnja mogao bi te potaknuti da učiniš upravo to, posebno u pogledu putovanja ili planiranja odmora za iduću godinu. Akademski i medijski projekti također bi uskoro mogli zauzeti i tvoje misli, a možda ćeš čak tražiti i pravo financiranje ili partnere koji će se uskladiti s tobom i pomoći ti da prijeđeš na sljedeću razinu.

Ipak, pokušaj završiti stvari što je brže moguće, jer retrogradni Merkur u tvojoj profesionalnoj sferi počinje 14., odgađajući stvari za tjedne koji dolaze. Pun Mjesec u tvom sektoru komunikacija 17. mogao bi ti donijeti više putovanja na kratke udaljenosti ili priliku za rad na novom projektu pisanja, govora ili reklamiranja. Također bi mogla biti prilično nostalgična, jer se tvoj vladajući planet, Venera, vrti unatrag u ovom trenutku. Ako se želiš ponovno povezati s nekim, samo naprijed!

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Intimnost i odnosi bit će tvoj glavni prioritet na početku godine. Možda se odlučuješ za neke dugoročne planove ili čak krećeš svojim putem! Mladi Mjesec aktivirat će ovo za tebe, ali možda ćeš umjesto toga razmišljati o svom bogatstvu, ulaganjima ili zajmovima. Ako želiš povećati svoje financije, usredotoči se na to u tjednu koji slijedi nakon ovog mladog Mjeseca.

Kreći se brzo, jer će tvoj vladajući planet, Merkur, ponovno krenuti retrogradno počevši od 14., uzrokujući sve vrste kašnjenja i zbrke za tebe u tjednima koji dolaze. Pun Mjesec u tvom sektor prosperiteta stiže 17., privlačeći i tvoju pozornost na financije. Povišica, ponuda za novi posao, unosan klijent ili veliki trošak mogli bi se pojaviti u ovom trenutku. 

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Partnerstva će biti tvoj glavni fokus na početku nove godine. Mnogi planeti će istaknuti odnose, intimnost i koliko se sada osjećaš ispunjeno u povezivanju s drugima. Mladi Mjesec 2. siječnja otvorit će ti vrata u ovom području i dati ti priliku da razgovaraš o svom položaju ili čak privučeš nekoga s dugoročnim potencijalom ako si slobodna.

Međutim, ne žuri jer je Venera retrogradna, a Merkur će također biti u tom stanju 14. Možda si posebno nostalgična za bivšim ili starim plamenom ili si u procesu ponovnog povezivanja s nekim iz svoje prošlosti u ovom trenutku. Uzmi vremena dok se snalaziš u situaciji. Pun Mjesec u tvom horoskopskom znaku stiže 17., stavljajući tebe i tvoje želje u centar pažnje. Mogla bi otkriti ponovnu nadu ili da ti je san sada nadohvat ruke ili da sada postaješ moćna. Iskoristi ovo vrijeme da istinski procijeniš što želiš izgraditi u godini koja dolazi.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Siječanj će ti donijeti čitav niz situacija koje ćeš morati riješiti u novoj godini. Većina tvoje pažnje će se odnositi na tvoju dnevnu rutinu i posao, ali i na poboljšavanje vlastitog fizičkog zdravlja. Mlad Mjesec 2. može ti dati priliku da poboljšaš bilo koje od ovih područja. Međutim, ako donosiš važne odluke ili namjeravaš potpisati ugovore, učini to prije 14. jer će Merkur tada krenuti retrogradno. Zapravo, možda ćeš se uskoro zbog toga baviti prethodnim situacijama s bivšim ili starim partnerima i shvatiti da niste na istoj strani. Napuni baterije jer inače mogla bi mogla "izgorjeti".

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Siječanj te poziva da se usredotočiš na želje svog srca. S toliko planetarne energije koja osnažuje tvoj sektor romantike, kreativnosti, plodnosti i strasti, možda ćeš osjećati kao da je vrijeme da se opustiš i zabaviš! Najvažniji mladi Mjesec u godini za  Djevice je 2. siječnja, otvarajući ti vrata da pronađeš nekoga novog. Međutim, čini se da si ovog mjeseca prilično usredotočena na svoju prošlost i možda ćeš se susresti s bivšima ili ili razmišljaš o tome.

Pun Mjesec u tvoj društveni sektor stiže 17., vjerojatno će te staviti u središte pozornice i bit ćeš okružena brojnim prijateljima i poznanicima koji te obožavaju. Provedi vrijeme u izgradnji svoje mreže i ponovnom povezivanju s ljudima iz svoje prošlosti. Posljednje što treba spomenuti je da će tvoj vladajući planet, Merkur, 14. biti retrogradan, što će uzrokovati razne zbrke u mjesecu koji dolazi. To će vjerojatno uzrokovati kašnjenja i pogrešnu komunikaciju na poslu, stoga se nemoj opterećivati ​​i shvati da te svemir ne kažnjava. Ponekad je u redu kretati se sporijim tempom. 

Možda te zanima... Veliki horoskop za sve znakove za 2022. godinu Psiha i seks

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Obitelj, kućanstvo i nekretnine neki su od tvojih glavnih fokusa u siječnju. S toliko kozmičke aktivnosti, uskoro bi se mogla preseliti, renovirati ili provoditi dodatno vrijeme sa svojom rodbinom. Mladi Mjesec 2. siječnja donosi ti nalet energije u ovo područje. Međutim, ako donosiš važne odluke, možda bi trebala odgoditi jer je Venera u ovom sektoru već retrogradna, a Merkur će  biti od 14.

Shvati da svemir želi da ideš sporijim tempom, što je u redu. Međutim, prekretnica za tvoj profesionalni život dogodit će se blizu 17. siječnja, jer pun Mjesec osvjetljava tvoju karijeru, ambicije i zaposlenje. Mogla bi se pojaviti nagrada, unapređenje ili novi posao. Ako iz nekog razloga ustanoviš da ne dobivaš željenu pohvalu, shvati da ćeš možda morati promijeniti svoje ciljeve ili posao kako bi ih dobila.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Putovanja bi mogla biti od prvenstvene brige na početku siječnja. Uz toliko planetarne aktivnosti u ovim sektorima, mogla bi putovati ili čak razmišljati o putovanju na velike udaljenosti. Ako ne možeš odmah krenuti, možda umjesto toga planiraj odmor za iduću godinu.

Drugi način na koji te to može motivirati je oko akademskih, ugovornih ili medijskih projekata. Međutim, nemoj odmah davati velike najave ili donositi velike odluke, jer je Venera retrogradna u ovom sektoru, a Merkur će donijeti zbrku počevši od 14. u tjednima koji dolaze. Pun mjesec 17. dodatno će ti dati nalet energije za postizanje ovih ciljeva ili pogled na to kako možeš rasti u godini koja dolazi, stoga uživaj u tim vibracijama i planiraj.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Bogatstvo, prihod i prosperitet bit će žarišne točke tvojih interesa u siječnju. S toliko planetarne energije koja pumpa ovdje, ne samo da bi mogla imati velika ulaganja ili brzo trošiti novac, već će ti možda i više doći u tom području! Mladi mjesec 2. siječnja donosi ti više i može privući novi posao, unosnog klijenta ili povišicu.

Međutim, ako donosiš važne odluke, možda bi bilo najbolje odgoditi do veljače ako možeš jer je Venera retrogradna u tvojoj financijskoj sferi, a Merkur će uskoro skočiti unatrag počevši od 14. Razmišljaj strateški. Međutim, osjećat ćeš se posebno uzbuđeno s punim Mjesecom 17. u zoni tvoje imovine. Možda ćeš dobiti veliku isplatu, bonus, nasljedstvo ili stipendiju. Ipak, nemoj se zanositi nego ostani pribrana.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Sve su oči uprte u tebe u siječnju. Naravno, to je dijelom zato što je sezona jarca, ali i zato što te podržava velika planetarna moć! Mladi Mjesec 2. siječnja za tebe je važan i mogao bi otvoriti vrata za neke od tvojih najiskrenijih nada i ciljeva. Poduzmi akciju kako bi izgradila život iz svojih snova.

Međutim, možda ćeš biti prilično nostalgična u ovom trenutku, posebno u vezi s vezama, jer je Venera retrogradna u tvom znaku. Ponovo se poveži s ljudima iz svoje prošlosti ako želiš, ali nemoj donositi velike odluke jer će i Merkur biti retrogradan od 14. Pun Mjesec u tvoju partnersku zonu stiže 17., donoseći veliku prekretnicu, otkriće ili priliku za sjedinjenje s drugom osobom. Mnogi privrženi jarci mogli bi davati značajna obećanja, dok bi drugi mogli odlučiti da je vrijeme da krenu svojim putem. Ako si slobodna, traži nekoga s dugoročnim potencijalom tko će biti uz tebe.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Imala si dosta intenzivnih godina, pa će te početak godine potaknuti da se odmoriš, napuniš i razmisliš. Mnogi planeti ističu nostalgiju i prošlost, stoga uči iz toga umjesto da ponavljaš iste pogreške. Drugi način na koji bi to moglo utjecati na tebe je da se više usredotočiš na svoje zdravlje, posebno na mentalno zdravlje. Pronađi prave stručnjake ili terapeute koji te mogu usmjeriti na pravi put.

Retrogradni Merkur počinje u tvom horoskopskom znaku 14., stoga se pripremi na još sporiji tempo u nadolazećim tjednima. Posljednje što treba spomenuti je pun Mjesec u tvojoj zoni produktivnosti 17., što bi moglo donijeti veliku kulminaciju ili prekretnicu oko tvog zdravlja ili zaposlenja. Pronađi pravu ravnotežu koja ti je očito potrebna.

Ribe (19.veljače - 20. ožujka)

Proslave će ispuniti tvoj kalendar i um u siječnju. Očekuje te vrlo sretan i romantičan mjesec dok ulaziš u svoju godinu. Ne samo da će ovo biti jedno od najsretnijih razdoblja u tvom životu, već ćeš otkriti da si okružena s toliko ljudi koji te obožavaju. Mlad mjesec 2. siječnja vjerojatno će donijeti nalet društvenih aktivnosti i pomoći ti da se povežeš sa svojim ljudima. Mnogi ljudi iz prošlosti možda su zapravo oni s kojima se najviše viđaš, stoga nadoknadite i nasmijte se svim lijepim uspomenama koje ste podijelili.

I tvoj će profesionalni život ovog mjeseca biti prilično dobar, a iako bi mogla biti jako zauzeta poslom, shvatit ćeš da si više raspoloženi za zabavu! Prekretnica za tvoje srce stiže 17., s punim Mjesecom koji će energizirati tvoj sektor strasti. Ribe samci bi se mogle zaljubiti ili se dobro snaći na spojevima, dok bi predane Ribe mogle ponovno zapaliti vatru u svom odnosu. Moglo bi biti vijesti o djeci ili trudnoći!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.