Psiha i seks 29. veljače 2024.

Horoskop za ožujak za sve znakove

Foto: thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ožujak iskoristite kako biste dobili ono što želite, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim stvarima. Sve što trebate je biti samouvjereni i mirni kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Iako je Valentinovo već prošlo, ljubav će u ožujku biti prisutna u životima svih horoskopskih znakova. Bit će prilike i za slavlje, ali dolaskom proljeća svi će morati poraditi na tome da pronađu ravnotežu u svom životu. Spavate li dovoljno? Jeste li zadovoljni svojom ravnotežom između poslovnog i privatnog? Pružate li onoliko ljubavi koliko tražite? 

Bitno je da se opustite s vremena na vrijeme, ali i da pogledate svoj život i vidite koje aspekte ste možda zanemarili. To će vam omogućiti da postanete najzdravija, ali i najmudrija verzija sebe. Evo što ožujak donosi za vaš horoskopski znak.

Ovan

Odmor i opuštanje vaši su najbolji prijatelji da ostanete mirni i sabrani. Kada je u pitanju ljubav, izražavat ćete ju na kreativne načine kako biste pokazali dragoj osobi koliko vam znači. No, važno je da pronađete ravnotežu između poslovnog i privatnog života i cijenite sve darove koji vas čekaju u životu. 

Bik

Vaši snovi šalju vam važne poruke, a vaša intuicija će ovaj mjesec postati još jača. No, to također znači da biste mogli biti osjetljiviji na gotovo sve. Stoga iskoristite svoju introvertnu stranu i provedite vrijeme sami, ali s vremena na vrijeme javite se prijateljima da vidite kako su. Možete očekivati iznenadne preokrete u svom životu koji će potencijalno uzrokovati stres.

Blizanci

Budući da ste odličan komunikator, volite čuti pokoji dobar trač jer je to za vas način povezivanja s prijateljima. Samo pazite o kome tračate jer bi se oni lako mogli proširiti, iako možda ne bi trebali. Možete očekivati velike poslovno prilike koje ćete ambiciozno prihvatiti. Iako je ravnoteža između poslovnog i privatnog važna, u redu je ako želite juriti za svojim snovima.

Rak

Veća je vjerojatnost da ćete dobiti ono što želite ako to i tražite. Želite biti sami kako biste bili kreativni, samo se nemojte predugo skrivati. Pokažite ljudima koje volite koliko vam je stalo do njih. Ne izbjegavajte iznijeti svoje mišljenje jer se bojite reakcija drugih. Bez obzira na to što kažete ili vjerujete, uvijek će biti onih koji se slažu i ne slažu. Zapamtite da mir dolazi iznutra, a ne nakon što ste postigli "savršen" život. 

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Lav

Očekuju vas iskreni, duboki razgovori ovaj mjesec, stoga budite otvoreni i ranjivi. Ne možete nastaviti ići dalje dok se pretvarate da je sve u redu. Čekaju vas nove avanture koje će vas motivirati da počnete planirati i razmišljati o svom sljedećem putovanju ili odmoru. Ne obraćajte pažnju na ono što će usrećiti druge ljude. Dajte prednost svom užitku i radite stvari na svoj način.

Djevica

Snovi se mogu ostvariti, ali ponekad im je potreban poticaj. Morate se pokrenuti u svom ljubavnom životu. Recite svom partneru točno što želite ili podignite stvari na višu razinu sa svojom simpatijom. Vaša empatija i želja da podržite svoje voljene bit će naglašeni ovaj mjesec. Međutim, morate naučiti ponuditi svoju pomoć bez prihvaćanja tuđih briga. Kada shvatite da vrijedite više od pomaganja drugima, shvatit ćete i da ne morate rješavati tuđe probleme.

Vaga

Budite proaktivni kada ste puni energije i nadahnuti. Rješavajte svoje radne obaveze i probleme čim se pojave i nećete imati  beskonačni popis obaveza u danima kada vam nedostaje motivacije. Što se više suočavate s unutarnjim preprekama povezanih sa strahom koje ograničavaju vaš potencijal, to ćete više vidjeti kako se vaši odnosi poboljšavaju.

Škorpion

Vaši suradnici će prihvatiti vaše prijedloge u rješavanju zajedničkih odgovornosti. Iskoristite te kako ne biste baš sve trebali raditi sami. Također, slušajte svoje tijelo kada vam šalje signale da postoji neravnoteža u vašem tijelu i umu. Usporite i napravite pauzu kada vam treba kako ne biste "izgorjeli". Romantika nastavlja cvjetati u ožujku. Međutim, zbog razmišljanja o dalekoj budućnosti, mogli biste previše sanjariti. Bolje je da živite u trenutku. 

Možda te zanima... Kineski horoskop za 2024. doznajte što vas očekuje u godini zmaja Psiha i seks

Strijelac

U ožujku nećete imati problema s izražavanjem svojih želja. Otvorena i izravna komunikacija tajna je dublje intimnosti i uzbudljivog seksualnog života. Kada tražite nova iskustva, usredotočite se na ono što je uistinu dobro za vas. Privremeni užici neće zadovoljiti vašu žudnju za uzbuđenjem i avanturom. No, zapitajte se koliko često dopuštate negativnim stvarima da "žive" u vašoj glavi. Provjerite razmišljate li previše o prošlosti ili situacijama koje ne možete kontrolirati.

Jarac

Obiteljska drama mogla bi se zahuktati ako dopustite da vas vaša frustracija svlada. Ako možete ostati smireni, iznesite svoje stajalište bez grubosti ili svađe. Ako ne, uzdignite se iznad svega tako što ćete se usredotočiti na stvari koje su dobre u vašem životu. Cijeni male stvari i vaše će nevolje nestati.

Vodenjak

Pripazite na svoj budžet ovaj mjesec. Mogli biste se naći u nevolji ako ne uračunate neočekivane troškove. Važno je da pronađete svoj glas i s uvjerenjem podijelite svoje misli. Vaše zrelosti leži u vašoj sposobnosti da priznate svoje pogreške i pogrešne percepcije.  

Ribe

Nemojte se uspoređivati s drugima. Vaša vrijednost i uspjeh ne mogu se mjeriti s tuđim kriterijima. Vi ste na vlastitom putu. Prihvatite svoje životne okolnosti onakvima kakve jesu, a ne onakvima kakve bi mogle biti. Kada to učinite, riješit ćete se pritiska koji ste stavili na svoje nade i želje i one će se polako početi ostvarivati. Iskoristite prilike kako biste postali najbolja verzija sebe. 

Možda te zanima... Počelo je razdoblje riba, horoskop za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.