Psiha i seks Moje emocije 05. listopada 2020.

Glavne osobine Vage, što ih čeka i 5 ključnih savjeta

Foto: Guliver Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vladajući planet Vage je Venera zbog čega su to osobe koje vole lijepe stvari. Osobe rođene u ovom znaku su diplomati izbjegavaju sukobe i jako su nježni. Na glasu su kao jedan od najljepših znakova, a šarmom osvajaju sve u svojoj okolini. Imati Vagu za prijatelja je stvarno prednost: vole slušati druge i davati im dobre savjete.

Vage vole paziti na svoj vanjski izgled no sklone su pretjerivanju kada je riječ o njihovu tijelu. Njihovi zdravstveni problemi najčešće su vezani uz bolesti kože, alergije ili uz poremećaje prehrane (anoreksija, bulimija). U poslovnom svijetu Vage imaju tendenciju da budu timski igrači, vole pravdu i jednakost. Jako su taktične i pametne, a najviše od svega smeta im nepravda. Međutim ove osobe znaju biti jako neiskrene i često lažu. Ako počneš raspravljati  o nečemu što je Vagi važno, budi sigurna da ona neće popustiti dok te ne uvjeri u svoje mišljenje. 

Vage su kao partneri izuzetno pouzdane. Svojem partneru su lojalne, privržene, a i sklone su romantičnim gestama. Ljubav im je najvažnija komponenta u životu jer bez ljubavi ne znaju funkcionirati. No, to je i jedan od razloga zašto Vage često ulaze u loše veze s osobama koji im ne odgovaraju. One se boje samoće, a sebe ostvaruju tek kada pronađu svoju bolju polovicu. Vaga se najbolje slaže s Blizancima, Vodenjacima, Strijelcima i Lavovima.

Možda te zanima... Horoskop za rujan za svih 12 znakova Psiha i seks

Sada kada je počela vladavina Vage možete se posvetiti manifestiranju onih najviših ciljeva. Ciljeva za kojima žudi vaše srce: srodna duša, posao iz snova, novi dom. Što god odlučili sada možete stvoriti u narednih mjesec dana. Ali nemojte srljati, nego to ostvarujte polako. Spremni ste zgrabiti volan i započeti upravljati u smjeru koji odgovara vašem novom ja. Iako ste, kao zračni znak, prirodni zaljubljenik u ljude, ovo je odlično vrijeme da testirate kako funkcionirate sami. Uskoro biste mogli upoznati jednu vrlo posebnu osobu!

 | Author: Guliver Shutterstock Foto: Guliver Shutterstock

5 savjeta uz koje će Vage postići sklad u svom životu

  • Ostanite prisutni - Vage uživajte u sadašnjem trenutku, kada ste s prijateljicom, ljubavnikom, poslovnim partnerom budite s tom osobom, ne pogledavajte što se događa na društvenim mrežama, nećete ništa propustiti.
  • Usporite - Elegantnom Vagom vlada Venera, božica ljepote, umjetnosti i društvenosti. Prigrlite božansku žensku energiju - kako unutar sebe tako i u svom okruženju. Jedan jednostavan način za početak kako to možete postići jest da usporite. Čak i sitno odstupanje od uobičajenog, često bezumnog jurenja, može napraviti ogromnu razliku.
  • Programirajte svoje raspoloženje na "sretno" - Možda zvuči previše pojednostavljeno, ali stavljanjem sebe u "prisilno" sretno raspoloženje može rezultirati i takvim trajnim raspoloženjem. Znanstvenici proučavaju snagu elektromagnetskog polja srca koje se može osjetiti nekoliko metara izvan tijela. 
  • Okružite se ljepotom - Vage uživajte u umjetnosti i prirodi to će vas napuniti pozitivnim vibracijama.
  • Odaberite ljubav umjesto straha - Ljubav je ono s čim smo rođeni, a bojati smo se naučili.Vratite se izvoru.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.