Psiha i seks Seks i veze 24. prosinca 2021.

Četiri najpopularnije seksualne maštarije na jednom mjestu

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Što može biti ljepše nego odvojiti vrijeme za sebe i pustiti si mašti na volju? Dovesti vrtuljak misli polako prema vrhuncu i na trenutak isključiti sve ostalo? S ovim maštarijama sigurno će uspjeti...

Ako to radimo same, većini žena ne treba puno. Čak i kada gledamo pornografiju, erotski film se često vrti u našim glavama. Naša procvala mašta, instinkt i možda koja seks igračka dovoljni su da plutamo po sedmom nebu. Bilo u krevetu ili pod tušem - kada masturbira, svaka žena ima svoj vlastiti film u glavi, koji otvara vrata najljepšim orgazmima.

Žene vole zamišljati seksualna iskustva koja se ne bi usudile napraviti u stvarnosti ili koja zapravo ne žele doživjeti u stvarnosti - u našoj se mašti određena iskustva lako romantiziraju. Neke su ideje o seksu erotične u glavi i mogu te dovesti do vrhunca, ali u stvarnosti mogu izgledati i potpuno drugačije. Ako ti je ideja o spavanju sa strancem supervruća u tvojoj mašti, u stvarnom životu možda nećeš niti doživjeti vrhunac tijekom seksa. Stoga: živjela mašta!

U našem seksi maštovitom svijetu sve je vrlo drugačije, lakše i bezbrižnije. Ne moramo se pravdati za svoju požudu, svoje postupke, s kim bismo to htjeli učiniti ili s koliko njih. U vlastitom kinu u glavi sve je dopušteno, nema granica našim željama i idejama. Upravo to a čini tu igru tako uzbudljivom i pustolovnom. Možemo biti osoba kakva ponekad želimo biti u stvarnom životu.

4 tajne seksualne fantazije koje stvaraju senzualno mentalno kino

Sakupili smo četiri najpopularnije seksualne maštarije od kojih će te sljedeći put zajamčeno proći trnci. Zatvori oči, uključi način opuštanja i prepusti se!

1. Seks s više osoba

Da, jedna od najpopularnijih seksualnih maštarija je seks s više ljudi. Osjećaj žudnje je nešto jako lijepo što se može doživjeti u troje ili četvero. Savjet: pronađi dvije osobe koje su ti privlačne i seksualno te uzbuđuju te zamisli mjesto na kojem si to oduvijek željela napraviti pa dopustiti da te to dvoje mazi i pazi. Naravno, jasno je tko igra glavnu ulogu, na kraju krajeva, to je tvoj film.

2. Seks sa strancem

Vidiš privlačnog stranca u vlaku ili u klubu i želiš mu skočiti oko vrata te imati s njim divlji i neobavezan seks? Mnoge žene imaju tu maštariju i mogu to fino zamisliti. Bez obzira na to gdje i kako želiš biti zavedena ili pak preuzimaš inicijativu: ono što se u stvarnosti često čini povučenim, u svojoj glavi možeš uljepšati do najsitnijih detalja.

3. Seks u javnosti

Opasnost da nas drugi uhvate ili promatraju tijekom povremenog seksa još je jedna maštarija koja se mnogima uvlači u misli. Čak i ako u stvarnosti pokušavamo izbjeći da nas netko gleda kako se seksamo, iz toga se u glavi može izvući uzbudljiva priča. Podigni zavjesu i pokreni film!

4. Seks s dominantnom osobom

Za mnoge postoji želja da njima dominira neka osoba. Biti u krevetu s nekim tko zna što želi i zapovijeda. Ono što ovu osobu čini moćnom u tom smislu ovisi o tvojoj mašti. Bilo da se radi o tvojoj tjelesnoj građi ili karakteru - nema ograničenja za tvoje misli. Ti odlučuješ što te najviše pali i kako ti se to najviše sviđa.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.