Psiha i seks Seks i veze 21. srpnja 2017.

Bračni par opisuje svoje iskustvo orgazama koji traju i do 18 sati

Foto: Instagram Zinzeta
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mladi bračni par tvrdi da od zagrljaja i plesanja na kiši može doživljavati orgazam i do 18 sati i dijele tri načina kako doći do toga. Melanie i Scott Mcclure kažu da mogu doživjeti orgazam cijelog tijela pomoću disanja, plesanja pa čak i kiše

Nedavno istraživanje pokazuje da 1 od 3 žene ima problema s doživljavanjem orgazma tijekom seksa, ali ne i ovaj par iz Teksasa. Melanie i Scott, koji su u braku 8 godina, kažu da su toliko povezani da u situaciji kada jedan od njih doživljava orgazam u istoj prostoriji, drugi ga također doživljava bez da se međusobno dodiruju. Također, tvrde da bilo tko može postići isto.

 

Our website is officially up! Go check it out at estatichearts.com #tantra #tantrika #atxyogis

A post shared by Ecstatic Hearts Tantra (@ecstaticheartstantra) on

Melanie i Scott održavaju online tečajeve i radionice uživo pod nazivom Ecstatic hearts na kojima se podučava o Tantri - antičkoj praksi zasnovanoj na jogi koja koristi seksualnu energiju i pomaže u postizanju veće razine svijesti. Par ističe kako su prednosti ove prakse povećana intimnost, energija i "nevjerojatni" orgazmi. Prema praksi, ljudi mogu postići ekstazu uključujući svoje tijelo, um i dušu. 

Tantra čuva spolne organe i potiče duhovno sjedinjenje partnera

Scott (47) kaže: "Kroz prakticiranje Tantre, Melanie i ja možemo dostići više razine orgazma putem disanja, zagrljaja i dodira, jednako kao i u seksu. Čak i zvukovi, okusi i rezoniranje sa zemljom mogu nas dovesti do ekstaze. Melanie i ja možemo doživjeti orgazam čak i s prijateljima s kojima nikada nismo imali seksualne odnose, ali s kojima prakticiramo Tantru. Predivno je kada počnete živjeti u orgazmičnim stanjima kao što smo mi počeli." 

 

Teaching Tantra at the Naughty School in New Orleans.

A post shared by Ecstatic Hearts Tantra (@ecstaticheartstantra) on

Seksualna tantra: praktična vježba za početnike

Melanie (33) dodaje kako svaki mjesec ima orgazme koji traju 8 do 9 sati otkako su Scott i ona otvorili svoja srca jedno drugome. "Vjerujemo da je najbliže što se može doći 'višem biću' povezano s razinom orgazma jer je osoba tada najsretnija, najslobodnija i najotvorenija. Soctt i ja mislili smo da smo mutanti kada smo počeli doživljavati orgazme, ali smo uspjeli naučiti i naše studente kako da to učine", dodaje Melanie. Scott je, naime, počeo prakticirati Tantru zbog problema s preuranjenom ejakulacijom, kako bi postao bolji ljubavnik. Prije devet godina upoznao je Melanie i otada je njegov seksualni život u potpunosti promijenjen.  

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.