Psiha i seks 15. veljače 2022.

7 znakova da si u vezi s onim "pravim"

Znakovi da si pronašla gospodina pravog
Foto: shuterstock Ako si sretna, imaš samopouzdanja i ne pretvaraš se da si netko tko nisi, vjerojatno se nalaziš u čvrstoj vezi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svatko želi vjerovati da je veza u kojoj jest, čvrsta i da su pronašli pravu osobu. Veza s pravom osobom ti može pomoći da puno toga naučiš, ali i da postaneš bolja verzija sebe.

Prije nego nađeš svog idealnog partnera, naći ćeš se u vezama koje te ne ispunjavaju. U takvim vezama, uvjeravat ćeš samu sebe da si našla sjajnog partnera jer veza većinu vremena funkcionira ili je seks dobar. Ipak, na kraju se uvijek razočaraš i veza završi, a tvoje srce je ponovno slomljeno. Ako želiš znati jesi li zaista zaljubljena i u čvrstoj vezi, ovih sedam znakova ćeš sigurno primijetiti.

Ne pretvaraš se da si netko drugi

Često si se sigurno našla u situacijama ili vezama u kojima si se pretvarala da si nešto ili netko što nisi kako bi ostavila dobar dojam.  Kada konačno nađeš čvrstu vezu, više nećeš morati biti ništa drugo osim osoba kakva jesi. Kada si u čvrstoj vezi, tvoj partner će te voljeti upravo onakvom kakva jesi. Bilo da si nestrpljiva, ljubazna, brižna, on će te voljeti upravo zbog toga što jesi, tvoje mane i vrline. Dakle, ako možeš u vezi biti onakva kakva zaista jesi, onda je ona najvjerojatnije čvrsta.

Osjećaš se samouvjereno

Ako si u čvrstoj vezi, nikada nećeš u glavi izmišljati sve moguće i nemoguće scenarije onoga što bi se moglo dogoditi ako tvoj partner ne odgovori odmah na tvoj poziv ili poruku. Nećeš se osjećati manje vrijednom ako se ne vidiš s partnerom nekoliko dana. I nikada nećeš osjećati kao da tražiš puno kada tražiš ono što želiš jer znaš da to zaslužuješ.

Osjećaš se staloženo

Ako se nalaziš u čvrstoj vezi osjećati ćeš se staloženo. Umjesto da uvijek budeš na rubu jer nisi sigurna jesu li stvari dobre, u čvrstoj vezi osjećat ćeš sigurnost. Iako povremeno može doći do nesuglasica, znati ćeš da je on prava osoba osoba i da će uvijek biti uz tebe. To ti daje samopouzdanje da se osjećaš dobro u svojoj vezi kako bi se mogla usredotočiti i na druge stvari! 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Ako imaš podršku svog partnera, porasti će tvoje samopouzdanje i biti ćeš spremna ispuniti svoj potencijal

Osjećaš se moćno

Kada se nalaziš u sigurnoj vezi, osjećat ćeš se moćno jer ćeš imati podršku svog partnera koji će te poticati i dati ti slobodu da se baviš svojim interesima i strastima. Kao rezultat toga, vjerovati ćeš u sebe i ispuniti ćeš svoj potencijal. 

Očekivanja Možda te zanima... 5 ranih znakova da bi ti partner mogao slomiti srce Psiha i seks

Osjećaš nadu

Ako si u čvrstoj vezi, onda nećeš osjećati beznađe ili gledati sa strahom na budućnost. U čvrstoj vezi osjećati ćeš nadu i veseliti ćeš se malim trenucima. Ti i tvoj partner slagati ćete se oko planova za budućnost i osjećati ćeš kao da vaša veza može prevladati sve probleme na koje naiđete.

Osjećaš sreću

Svaki dan ćeš gledati svog partnera i biti zahvalna što si ga pronašla. Iako će te ponekad izluđivati, misliti ćeš da si najsretnija osoba na svijetu jer je tvoj partner ljubazan, pun ljubavi i misli da si nevjerojatna. 

Sretna si

Iako je očito, vrijedi istaknuti da kada nisi sretna u vezi, onda ona sigurno nije dobra za tebe. Zbog čvrste veze ne samo da ćeš se osjećati sretnom, već ćeš imati i samopoštovanja, a sve to može pomoći da tvoja veza bude još jača i stabilnija. 

Budi iskrena sa sobom

Vrlo je važno da si iskrena sa sobom kada je u pitanju tvoja veza. Lako je zanemariti mane, opravdati ponašanja i tražiti isprike kako bi vaš odnos ostao netaknut. Ali tako ćeš samo gubiti vrijeme i nadati se da će tvoja veza prerasti u nešto što nije. Iako ovi znakovi mogu značiti da si zaljubljena, ne moraju značiti da si 100 % našla onog pravog. Na početku veze nije neobično vidjeti sve te znakove, ali ako se stvari promijene kako se vaš odnos razvija, nemoj se zavarati i misliti da je on pravi. Važno je voljeti osobu koja je ispred tebe, a ne osobu koja je bila ili osobu koja bi mogla biti. 

Možda te zanima... Šest suptilnih znakova da tvom partneru nije stalo do tebe Psiha i seks

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.