Psiha i seks 09. travnja 2016.

7 dana da saznaš je li on pravi

Par_1630X420_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ključ uspješne veze teško je odrediti. Prije svega to je sustav vrijednosti i životne filozofije sa što više dodirnih točaka. Životna filozofija se ne mijenja lako i na njenoj osnovi je izgrađena čitava osobnost tako da je ona veoma važan čimbenik u vezi. Optimist i pesimist će teško naći zajednički jezik u dužem vremenskom periodu

Usporediti sustave vrijednosti

 Neke različitosti omogućavaju da se partneri razvijaju. U svakoj vezi postoji aspekt koji je savršen i u kojem se uživa, aspekt koji se mora svladavati i usuglašavati i segment koji se mora prihvatiti jer se nikada neće promijeniti. Prije nego što se partneri odluče na brak, bilo bi dobro da provedu sedam dana zajedno sami da bi se zaista upoznali, jer tokom hodanja upoznaju se samo lijepe strane.

Osim ljubavi, za partnerstvo je bitno postati svjestan svog sustava vrijednosti i filozofije i potrebe za razvijanjem, ali važno je i pružiti pomoć partneru u njegovom razvoju i omogućiti mu da se izrazi.

Znaš li zašto su nam odnosi i veze najvažniji u životu?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.