Psiha i seks Moje emocije 31. prosinca 2019.

5 pravila uspješnog flerta na dočeku Nove godine

Foto: shutterstock Bez obzira na epidemiološku situaciju, hrvatski gradovi donose bogate programe za novogodišnji doček
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Doček Nove godine uz sva ta svjetla, vatromet i mjehuriće alkoholnih pića pozivaju na flert. Kako bi ove godine bila spremna donosimo ti pet načina kako ćeš dobiti poljubac od osobe koja ti se sviđa.

Zadnji dan godine rezerviran je za najluđi parti - novogodišnji. Kako bi ti on ostao u odličnom sjećanju u nastavku teksta mi ti donosimo pet savjeta koji će ti pomoći zabaviti se, opustiti, ali i izvući poljubac od tebi drage osobe u pola noći.

Poljubac-V Možda te zanima... Eksperiment: poljubi me sada, upoznaj me kasnije! Psiha i seks

Pažljivo odaberi party na koji ideš

To je u osnovi najvažnije. Ako želiš nešto mirno trebala bi odabrati prijatelje koji su oženjeni i imaju djecu, koji će ostati doma i uživati u čarima casual partija koji je odlična opcija i sigurno će biti jako zabavno, ali ako želiš razuzdani parti na kojem ćeš plesati sve do jutra odluči se za single dio ekipe i doček u klubu ili tamo gdje se nalazi osoba koja ti se sviđa.

Taj dio do sada si već sigurno odradila, sada je vrijeme samo da bilo kamo ideš poneseš svoj vedar i pozitivan duh. Budi opuštena i širi veselje.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Razgovaraj sa svima

Nemoj biti ona djevojka koja čeka da netko njoj priđe. Razgovaraj, zasigurno imaš nekolicinu poznatih ljudi tamo. Priđi im i prisjetiti se nekog zanimljivog događaja. Priđi i nekome koga ne poznaješ - novogodišnji party mjesto je isključivo za opuštenost i zabavu. Kako ti je prošla ova godina? Koji su ti planovi za novu? Što je jedna stvar koju želiš učiniti u novoj godini? Sve su to odlična pitanja za započeti razgovor. No, ako ti nije do pričanja, možeš nekoga i pitati za ples.

Nemoj se previše napiti

Ovo je važno. Iako je novogodišnji parti mjesto za zabavu, nemoj u njoj pretjerati. Pogotovo nemoj pretjerati toliko da ni ne dočekaš zadnje otkucaje prije nove godine. Nema ništa odbojnije od osobe koja je već prije otkucaja pola noći u wc-u i briše dijelove ručka sa svojega lica ili odjeće. Pij umjereno i pij pametno - čaša vode između nekoliko alkoholnih pića nije na odmet.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Nemoj očajavati...

Ako ti se možda čini da će ovo biti još "jedan od onih dočeka" - nemoj očajavati. U dobrom si društvu, ako se potrudiš i uključiš u razgovor dobar osjećaj će te povesti i ovo će biti još jedan odličan doček - s ili bez poljupca u pola noći. Spremila si se za nezaboravan doček, uredila kosu, obukla novu haljinu - budi svjesna svoje ljepote i znaj da je sretnik taj koji uspije dobiti tvoj poljubac.

...ako ipak ostaneš bez poljupca

Ako se zatekneš u pet minuta do pola noći bez potencijalnoga poljupca - podigni svoju čašu visoko i viči "Sretna Nova godina!" Zabavi se i uživaj u činjenici da nije kraj svijeta, bit će vremena za ljubljenje, ali ovaj trenutak dočeka 2020. više se neće ponoviti. Zato budi u njemu, budi svjesna, budi zahvalna za prijatelje i dobru zabavu i pričekaj - sam doček pola noći nije kraj, daleko je do jutra.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.