Psiha i seks 22. srpnja 2014.

Video: 5 savjeta za slobodniji seks

Strast_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Amara Charles je stručnjakinja na području intimnih i seksualnih odnosa te autorica bestsellera "The Sexual Practices of Quodoushka", "Sexual Agreements" i "Aching to Open". Gostovala je u emisijama na VH1, BBC-u, ABC-u, HBO-u te na brojnim međunarodnim konferencijama o odnosima, a sada čitateljima Zdrave Krave donosi pet savjeta za uspješne veze

Znanja srednjoameričkih Indijanaca

Certificirana je učiteljica za prenošenje znanja Quodoushke i prva White Tigress na zapadnom području. Praksa Quodoushka nudi praktične upute za intimne odnose - kako doći do više razine orgazma i seksualne ekstaze te uči kako se mogu poboljšati partnerski odnosi. Quodoushka je dio duhovne tradacije Nagual, srednjoameričkih Indijanca, a White Tigress je taoistička seksualna praksa za koju se smatra da doprinosi očuvanju ženske ljepote i vitalnosti.

Duhovna seksualnost i seksualna inteligencija

Amara Charles je u svojoj bogatoj 25-godišnjoj praksi potaknula brojne muškarce i žene da osvjeste i osnaže svoju seksualnu autentičnost i prirodnosti. Za Zdravu Kravu je objasnila što je to seksualna inteligencija, duhovna seksualnost, što uče šamanske prakse i dala pet savjeta za bolje partnerske odnose, pogledaj video.

Što je važno za sretan i zadovoljavajući partnerski odnos, objasnila je Amara Charles: "Najvažnije je usporiti uzeti dovoljno vremena, otkriti što tvoj partner zaista želi kad ste zajedno. Iznimno je važno da komunicirate tijekom vođenja ljubavi, da kažete 'o da ovo je zaista lijepo, godi mi'. Za ženu je bitno da se osjeća sigurnom, da zna da je kraljica u njegovu životu. Također treba unijeti raznolikost u seksualni život, usuditi se napraviti neke stvari drugačije. Partnera dodirivati na drugačiji način, a ne uvijek na isti način. Za uspješne intimne odnose važno je i da zahvališ partneru da kažeš bilo je lijepo, hvala ti što si ovaj trenutak podijelio sa mnom, da se gledate u oči i nakon vođenja ljubavi ostanete jedno vrijeme fizički blizu."

U intervjuus Amarom Charles na Zdravoj Kravi pročitaj objašnjenje kako anatomija spolnih organa utječe na želje prilikom vođenja ljubavi.

Je li seks u trudnoći poželjen ili zabranjen pročitaj na portalu Klokanica.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.