Psiha i seks Moje emocije 21. rujna 2016.

4 stvari koje svakako moraš učiniti nakon prekida veze

Foto: Guliver/Shutterstock Neki razlozi za prekid zvuče banalno, ali svatko ima pravo ocijeniti što mu je važno u vezi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prekid je vjerojatno jedna od najtežih životnih faza, posebice za osobu koja je bila uvjerena da će veza opstati i potrajati. Ipak, život se mora nastaviti, pa ti u skladu s tim donosimo savjete koji će ti pomoći da oporavak od prekida prođe što manje bolno.

Suoči se s onim što je bilo

Svaka veza ima uspomene koje je izrazito teško zaboraviti. Nakon prekida, često izbjegavamo prisjećati se takvih sjećanja. No, trebala bi se suočiti s onim što je bilo tako da bezbrižno možeš krenuti dalje. Možda će te boljeti kao ništa nikad prije toga, ali kad bol nestane, barem ćeš znati da si zauvijek gotova s tom epizodom života.

Uzmi predah

Prekidi su izrazito stresni i vrlo je očigledno da u fazi prekida nećeš moći dati sve od sebe na poslu, obitelji ili u bilo kojem drugom području svog života. Stoga je preporučljivo da uzmeš predah i otputuješ nekamo na odmor ili se jednostavno udaljiš od cijele situacije kako bi postala spremna za povratak u svoj normalni život i za novi početak.

4 glavne razlike između obrezanog i neobrezanog penisa!

Riješi se sjećanja

Jednom kada si se suočila sa svime što boli i isplakala svoje srce, vrijeme je da ga zauvijek izbrišeš iz svog života. Riješi se svega što te podsjeća na njega. Baci sve darove, fotografije, izbriši njegov broj i blokiraj ga na društvenim mrežama. Na kraju tog ciklusa čišćenja, vrijeme će odraditi ostatak i uskoro će prolaziti dani, a da se nećeš ni sjetiti te osobe.

Dopusti da ti se ponovno dogodi ljubav

Samo zato što ti je "neki frajer" slomio srce, to ne znači da je kraj svijeta. Ako te nije znao dovoljno cijeniti, to znači da te niti ne zaslužuje. Možda ti je teško vjerovati u to, ali negdje sigurno postoji osoba kojoj ćeš puno značiti i koja će te voljeti kao i ti nju, pa ne gubi nadu da će vam se putevi jednog dana sresti.

Kako prepoznati kraj veze?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.