Psiha i seks 11. lipnja 2022.

Ova tri znaka suočit će se sa svojom prošlošću ovih dana

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Suočavanje s prošlošću može biti neugodno, ali većinu vremena vodi nas korak dalje. Otkrit ćemo ti koji se znakovi prema horoskopu u lipnju mogu pripremiti za ovo gorko-slatko iskustvo

Lipanj je povoljan mjesec za skliznuti u vremensku nestabilnost i iznova proživljavati isti dan, kao što se događa u filmu „Groundhog Day“ s Billom Murrayjem u glavnoj ulozi. Uostalom, toplo je, sunce rano izlazi i kasno zalazi, ima još jagoda i šparoga, biljke i životinje zrače životom i samopouzdanjem, a većina ljudi je dobro raspoložena i opuštena. Biti zarobljen u prosinačkom danu zasigurno bi bilo puno gore.

Naše zvijezde ne daju nikakve naznake hoće li se i za koga takav slučaj iskrivljenja vremena dogoditi u lipnju (naravno, još uvijek nije loše razmisliti o nekoliko jela od šparoga kako bi bila sigurna, uostalom nikad se ne zna). Međutim, sazviježđa i vibracije ukazuju na to da će se određeni horoskopski znakovi ovog mjeseca susresti sa svojom prošlošću i mogli bi razjasniti poneku stvar tijekom ovog susreta.

Sljedeći horoskopski znakovi već mogu razmišljati o tome kako se žele suočiti sa svojom prošlošću.

Vodenjak

Retrogradni Saturn u vodenjaku sada dovodi vodenjake u kontakt s njihovim bivšim „ja“. S jedne strane, tvoje unutarnje dijete je sada snažno prisutno i potiče da bude uzeto u obzir pri tvojim odlukama i postupcima. S druge strane, tvoje sjećanje na osobu koja si bila prije nekoliko godina sada je vrlo živo i jasno, tako da svoju promjenu i evoluciju vidiš jasnije nego inače. A što bi trebala napraviti sa svim tim? To je naravno u potpunosti na tebi. Možda bi idealno bilo vratiti dragocjenosti koje su izgubljene tijekom vremena (npr. radoznalost, entuzijazam, mašta) i slaviti napredak koji primjećuješ na sebi (npr. spokoj, suverenitet, samopouzdanje). Ali, i izvan idealnog ima puno toga dobroga.

Ribe

Ribama izlaze na vidjelo neke nesvjesne, gotovo zaboravljene čežnje i želje, kroz djelovanje Neptuna u lipnju. Taj proces pokreću iskustva koja podsjećaju na ranije situacije i iskustva, a koja su dovela do toga da su te čežnje uopće gurnute u nesvjesno, umjesto da budu ispunjene. Pogodan je trenutak za ovakav susret s prošlošću, jer u ljetnoj atmosferi brzo dolazi do sljedeće spoznaje: dok smo živi, nikad nije kasno! 

Možda te zanima... Horoskop za lipanj za sve znakove Psiha i seks

Strijelac

Pun mjesec u horoskopskom znaku strijelca baca svjetlo na temeljne vrijednosti i prioritete ovog vatrenog znaka oko polovice mjeseca. Za većinu strijelaca to su bili kamen temeljac i orijentacija kako su postavili svoje živote. Ali, između svakodnevice i rutine, tu i tamo su pali u zaborav i gubili svoju prisutnost. U svakom slučaju, sada je dobra prilika da se time ponovno ozbiljnije pozabave i da to bude smjernica za sadašnje i buduće odluke. Naravno, pod uvjetom da se i dalje osjećaju ispravno.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.