Psiha i seks Moje emocije 13. prosinca 2018.

Ovisnički odnosi u vezi: Zašto ne možeš bez njega, iako te boli?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Gledaj nas u emisiji uživo koja će se emitirati u petak, 14. prosinca na Facebooku missZDRAVE u 10:30 govorit ćemo o ovisničkim ljubavnim odnosima. Naša gošća Irena Jurjević odgovorit će na brojna pitanja o vječno kompliciranim ljubavnim odnosima.

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Irena Jurjević savjetnica je iz Gestalt psihoterapije te praktičarka NLP-a i hipnoze. Vodi udrugu za osobni i profesionalni razvoj "Centar uspjeha".

Kroz višegodišnje iskustvo u savjetodavnom i psihoterapijskom radu profilirala se na području upravljanja emocijama i stresom, a posebno područje interesa joj je rad na jačanju samopouzdanja, tretiranje ovisnosti o ljubavi i partnerskim vezama te rad s nesvjesnim sadržajima, intuicijom i snovima.

Irenu ćemo pitati po kojim obrascima se privlače žene i muškarci? Zašto neke žene pristaju na ulogu žrtve i ima li načina da se to promijeni?

Koja očekivanja su su zdrava, a koja su naše vlastite projekcije? Što je zdrava sebičnost u vezi i treba li se i može li se baš sve oprostiti?

Na ova, ali i brojna druga pitanja o ljubavnim odnosima u 10:30 u Live emisiji na Facebooku missZDRAVE odgovara Irena Jurjević, gledaj nas!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.