Komentari 8

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BabyBlueButterfly
    namjeravam probati, samo ne znam da li bi mogla podnijeti pražnjenje te čašice pošto sam malo osjetljiva na krv. unutar uloška je baš i ne doživljavam kada se upije u onaj gel. probat ću
  • Default avatar -
    dijanali
    Nekako mi se to veliko čini, mislim, šta se treba pol ruke tutnut, hm, unutra?
  • Default avatar -
    hitic
    Kad sam prošlog ljeta tražila zamjenu za uloške nabasala sam na menstrualne čašice. (Viva la Google!) Evo, sad je koristim već više od godinu dana :-)
    margee
    Ovo mi se čini zanimljivim. Gdje se može kupiti u Zagrebu? Ljekarne?
  • Default avatar -
    velika
    Moja najbolja investicija u životu. Koristim ju već 5 godina i ne znam kako sam prije mogla bez nje.
    tatjana92
    Rado bi isprobala :)
    sara122
    Čini mi se odlično. Ulošci mi strašno idu na živce, pogotovo ljeti, pa koristim tampone koji znam da nisu zdravi, ovo bi moglo biti spasonosno rješenje.
  • Default avatar -
    dadek78
    Nema šanse!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.